Povodom početka letnje sezone na Kopaoniku, svim ljubiteljima planinskog odmora predstavljena je ponuda tokom letnjih meseci i najavljena promocija aktivnog odmora “Kopaonik Open Summer Tour” koja će biti održana u periodu od 3. do 6. jula. Po rečima organizatora, kompanije MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, četvorodnevna promocija aktivnog odmora Kopaonik Open Summer Tour, omogući će gostima da na samom početku sezone, sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih aktivnosti – paraglajding, rafting na Ibru, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, planinski biciklizam, jahanje konja, pešačke ture kao i sadržaji zabavnog parka – zip line, bob na šinama i tjubing koji su po prvi put u ponudi od prošlog leta na Kopaoniku.

Paket na bazi tri noćenja u Apartmanima Konaci, u ponudi je već od 39 evra po osobi. Svi zaljubljenici u prirodu i aktivan odmor imaće prilike da uživaju u istom paketu tokom celog leta, po promotivnim cenama.

“U susret novoj letnjoj sezoni, luksuzni “Grand Hotel & Spa” očekuje goste sa osveženom ponudom tokom letnjih meseci. Promotivni vikend paketi obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Paket od dva noćenja na bazi polupansiona, u ponudi je već od 103 evra po osobi. Za sve one koji više vole slobodu, privatnost i preferiraju smeštaj u apartmanima, u ponudi su paketi sa smeštajem u Apartmanima Konaci, u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja –  izbor spa & wellness usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi. Paketi na bazi sedam noćenja sa uključenim dodatnim sadražajima,  u ponudi su već od 115 evra po osobi.

Dejan Ljevnaic JK Skijalista Srbije i Nikola Avram MK Mountain Resort1 U susret sezoni na Kopaoniku: Koktelom za medije na vrhu hotela 88 Rooms najavljen početak letnje sezone

Dejan Ljevnaić, JK Skijališta Srbije i Nikola Avram MK Mountain Resort

Naša ulaganja su u ovom trenutku maksimalno orijentisana na letnju sezonu na Kopaoniku, u tome vidimo veliki potencijal i nastojaćemo da kroz nekoliko godina razvijemo koncept evropskih planinskih centara koji već uveliko preferiraju letnju ponudu i sadržaje, istakao je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

Dejan Ljevnaic JK Skijalista Srbije i Nikola Avram MK Mountain Resort U susret sezoni na Kopaoniku: Koktelom za medije na vrhu hotela 88 Rooms najavljen početak letnje sezone

Dejan Ljevnaić, JK Skijališta Srbije i Nikola Avram, MK Mountain Resort

“Skijališta Srbije kontinuirano i vrlo intenzivno rade na razvoju planinskih centara u Srbiji, a činjenica da je prošle godine u toku letnje sezone Zlatibor i Kopaonik posetilo tri puta više turista nego prethodnih godina – čak više od 20,000 turista predstavlja rezultat tog rada. To nam je i bio podstrek da proširimo svoje kapacitete i da nastavimo da radimo na razvoju i unapređenju letnje ponude, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor preduzeća “Skijališta Srbije”, i dodao da su u ski centru Kopaonik počele pripremne radnje za izgradnju dve nove šestosedne žičare koje će biti postavljene na najatraktivnijim lokacijama, Krčmar i Gvozdac.

MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije potrudili su se da obezbede ponudu za aktivan odmor na planini, uz vrlo pristupačne cene. U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period, a koncept odmora prilagođen je svim gostima koji žele da se opuste i uživaju na svežem planinskom suncu, ali ujedno da napune baterije, povrate energiju, udahnu planinsku svežinu i osete dobar adrenalin.

Pogledajte više o MK Mountain Resortu na našem adresaru!

Comments