Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

1/3

Ova emotivna situacija se često dešava – osećamo se usamljeni sa svojim emotivnim potrebama, partner ima svoj život i nedovoljno učestvuje u našem, ne govori našim jezikom ljubavi i nezadovoljstvo i gorčina se gomilaju i prete da unište vezu. Ali, kako smo se obreli na tom izolovanom mestu u jednom odnosu? Koliko smo same za to odgovorne? Da li smo pružile ono što želimo da dobijemo?

View this post on Instagram

A post shared by Relationship Goals 💏 (@_couple__goals) on

Pre nego što sve optužbe sručiš na partnera i prozoveš ga za sebičnost, neosetljivost, hladnoću i nezainteresovanost, preispitaj sebe. Kakva si u toj vezi, a kakva želiš da budeš? Koliko je zapravo sebično to što najviše razmišljamo o tome šta partner čini ili ne čini, šta nam pruža ili uskraćuje, kako se ponaša prema nama i koliko ne ispunjava naša očekivanja? Da li ti njemu pružaš sve to što želiš da dobiješ od njega? Jer to je jedini način na koji ljubav funkcioniše.

Ako želiš ljubav, pažnju i poštovanje, pruži ljubav, pažnju i poštovanje. Koliko si svoja i zadovoljna sama sobom, da li si vesela, seksi, opuštena i nasmejana i kako je došlo do toga da nisi? Jer ako nisi, potrebno je da nešto menjaš. Ili da nađeš drugog dečka ili da menjaš nešto kod sebe. Velike su šanse da ćeš radije uraditi ono prvo u nastojanju da izbegneš to drugo. Dobro se preispitaj i pokušaj sa igrom „dajem ono što želim da dobijem“ pre nego što odustaneš.

Editors choice