10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Ova emotivna situacija se često dešava – osećamo se usamljeni sa svojim emotivnim potrebama, partner ima svoj život i nedovoljno učestvuje u našem, ne govori našim jezikom ljubavi i nezadovoljstvo i gorčina se gomilaju i prete da unište vezu. Ali, kako smo se obreli na tom izolovanom mestu u jednom odnosu? Koliko smo same za to odgovorne? Da li smo pružile ono što želimo da dobijemo?

View this post on Instagram

A post shared by Relationship Goals 💏 (@_couple__goals) on

Pre nego što sve optužbe sručiš na partnera i prozoveš ga za sebičnost, neosetljivost, hladnoću i nezainteresovanost, preispitaj sebe. Kakva si u toj vezi, a kakva želiš da budeš? Koliko je zapravo sebično to što najviše razmišljamo o tome šta partner čini ili ne čini, šta nam pruža ili uskraćuje, kako se ponaša prema nama i koliko ne ispunjava naša očekivanja? Da li ti njemu pružaš sve to što želiš da dobiješ od njega? Jer to je jedini način na koji ljubav funkcioniše.

Ako želiš ljubav, pažnju i poštovanje, pruži ljubav, pažnju i poštovanje. Koliko si svoja i zadovoljna sama sobom, da li si vesela, seksi, opuštena i nasmejana i kako je došlo do toga da nisi? Jer ako nisi, potrebno je da nešto menjaš. Ili da nađeš drugog dečka ili da menjaš nešto kod sebe. Velike su šanse da ćeš radije uraditi ono prvo u nastojanju da izbegneš to drugo. Dobro se preispitaj i pokušaj sa igrom „dajem ono što želim da dobijem“ pre nego što odustaneš.

Editors choice