Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ova emotivna situacija se često dešava – osećamo se usamljeni sa svojim emotivnim potrebama, partner ima svoj život i nedovoljno učestvuje u našem, ne govori našim jezikom ljubavi i nezadovoljstvo i gorčina se gomilaju i prete da unište vezu. Ali, kako smo se obreli na tom izolovanom mestu u jednom odnosu? Koliko smo same za to odgovorne? Da li smo pružile ono što želimo da dobijemo?

A post shared by Relationship Goals 💏 (@_couple__goals) on

Pre nego što sve optužbe sručiš na partnera i prozoveš ga za sebičnost, neosetljivost, hladnoću i nezainteresovanost, preispitaj sebe. Kakva si u toj vezi, a kakva želiš da budeš? Koliko je zapravo sebično to što najviše razmišljamo o tome šta partner čini ili ne čini, šta nam pruža ili uskraćuje, kako se ponaša prema nama i koliko ne ispunjava naša očekivanja? Da li ti njemu pružaš sve to što želiš da dobiješ od njega? Jer to je jedini način na koji ljubav funkcioniše.

Ako želiš ljubav, pažnju i poštovanje, pruži ljubav, pažnju i poštovanje. Koliko si svoja i zadovoljna sama sobom, da li si vesela, seksi, opuštena i nasmejana i kako je došlo do toga da nisi? Jer ako nisi, potrebno je da nešto menjaš. Ili da nađeš drugog dečka ili da menjaš nešto kod sebe. Velike su šanse da ćeš radije uraditi ono prvo u nastojanju da izbegneš to drugo. Dobro se preispitaj i pokušaj sa igrom „dajem ono što želim da dobijem“ pre nego što odustaneš.

Editors choice