Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Suočiti se sa prevarom je zaista teško. Svako ko je ikada bio prevaren zna koliko je to grozan osećaj, koliko utiče na samopouzdanje, koliko nam tuge, besa i razočaranja donese u samo jednom minutu.

U redu, znate šta vam je činiti, ili ga ostaviti uz prasak, ili mu oprostiti ali nikada zaboraviti, ali kako pregurati dane koji će doći?

Dakle, da se razumemo, ovo nisu klasični saveti kako preživeti prevaru, ovo su samo neke činjenice sa kojima će te se susreti tokom tih dana…

Dajte sebi vremena

Ne kažu za džabe da vreme leči sve rane… Pa hajde da se vodimo tom izrekom, i da shvatimo da će nam trebati vremena da se pomirimo sa činjenicom da nas je naš najvoljeniji partner izneverio.

Ne dozvolite

Često će pokušati da na vas svale krivicu prevare. Vi niste dobro kuvali, prali, odvojili vremena i slično. Ne, ne dozvolite da se osetite krivim za tuđe postupke, da je postojao problem verovatno bi isplivao ranije, a ne rezultirao prevarom. Isto tako, “Ona je kriva”, pa neki izmišljeni razlozi… Da se razumemo: za poljubac i seks je potrebno dvoje!

Jači ste no što mislite

Ako smo tužni, po inerciji se zatvaramo u sobu i jedemo sve što nam padne pod ruku, a samim tim duplo upadamo u depresiju u kojoj možda i nismo. Drugarice, izlazak, klizanje, bioskop, okupacija poslom, ima toliko stvari koje biste mogli da radite a ne da budete zatvoreni u svoja četiri zida.

Novi početak

“Svaki kraj je novi početak”. Štiklirano! Budite svesni da sada možete raditi ono što niste sve ovo vreme. Ispunite sve postavljene ciljeve i svoje snove pretvorite u javu, i naravno novi princ će doći kad-tad.

slika 1 prevara Ubila me tvoja nevera, ili nije

Svaki kraj je novi početak

Zaboravite detalje

Normalno je da vas jabuka na stolu podseća na to da je on voleo baš te zelene jabuke. Wrong. To je sada samo obična jabuka koju ćete vi pojesti bez razmišljanja.

Oprostite

U oba slučaja. Ako niste spremni da pređete preko prevare u redu, ali budite veći čovek pa recite da opraštate, jer će ga to čak i više zaboleti što zna da ste oprostili a da vas je izgubio. A ako ste spremni, nadamo se da znate u šta se upuštate, i da ste svesni koliko truda on mora da uloži da bi vas vratio u potpunosti.

Sve se pregura, pa u skladu sa tim, pesmica.


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Editors choice