Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Međunarodni Dan devojčica obeležava se svakog poslednjeg četvrtka aprila, a ustanovljen je na nivou Ujedninjenih nacija sa ciljem da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih zanimanja, da ne podležu stereotipima, već da se vode ličnim interesima i talentima.  

Udruženje poslovnih žena Srbije prvi put je organizovalo “Dan devojčica” 28. aprila 2011. godine i u proteklih pet godina koliko se ovaj projekat sprovodi, uključeno je preko 6500 devojčica, a rezultati pokazuju da su one zaista motivisane i zainteresovane da na ovaj način pokušaju da pronađu sebe i isplaniraju svoju budućnost. Projekat se pre svega bazira na preduzetništvu, pa se za devojčice organizuju susreti sa poznatim i uspešnim preduzetnicima, kako bi kroz razgovore sa njima prepoznale ovu oblast rada kao svoje buduće mesto za zapošljavanje.

Ove godine, Dan devojčica obeležiće se kroz tri aktivnosti. Najpre, timovi učenica završnih razreda osnovne škole biće pozvane da kroz korišćenje savremenih načina komunikacije predstave svoje preduzetničke ideje na temu “Kako da zaradim džeparac na kreativan način”. Prilikom osmišljavanja i prezentovanja svojih ideja moći će da koriste formu video tutorijala koje će biti prezentovane na You Tube kanalu Udruženja poslovnih žena Srbije. Nakon evaluacije radova, stručna komisija će doneti odluku o pobednicima, a nagrade će biti dodeljene u okviru “Okruglog stola”.

upz srbije2 Uhvati ideju: Kako da zaradim džeparac na kreativan način?

Editors choice