Kada smo mlađe, nezi kože posvećujemo tek toliko pažnje da je održimo nežnom, hidriranom i lepom. Međutim, sa svakom novom godinom, našoj koži i njenoj nezi posvećujemo sve više pažnje, sve dok ne dođemo do stadijuma kada počinjemo da kupujemo isključivo proizvode koji će nam pomoći da je održimo hidriranom i negovanomi svaki dan. U tome nam svakako pomažu kozmetički preparati za koje se odlučujemo i koje redovno koristimo, ali i saveti za negu i podmlađivanje kože. Da bismo svim damama pomogli da se pravilno i adekvatno neguju, danas smo za njih pripremili ultimativni vodič kroz antiage negu i podmlađivanje kože.

Za početak je neophodno naglasiti da je koža, kao zaštitni organ našeg tela, i te kako pod uticajem ne samo spoljašnjih činilaca, odnosno različitih uticaja iz sredine, već i unutrašnjih činilaca. Kada to kažemo, mislimo pre svega na stres, umor, neuravnoteženu ishranu… Ako tome dodamo uticaj ekspozoma, koji podrazumeva sve one faktore koji nisu vezani za genetiku, a koji utiču na izgled kože, ona, s godinama, trpi sve veća oštećenja koja vremenom počinju da utiču na njen mladolik izgled.

Vodeći se parolom #SmileNotWrinkle, sa željom da ženama budu pravi oslonac u adekvatnoj nezi kože, čelnici kozmetike Vichy su, među mnogobrojnim beauty adutima koji se nalaze u njihovoj ponudi, posebno izdvojili sjajnu kolekciju Liftactiv proizvoda, među kojima će svaka žena pronaći svog “miljenika” i najboljeg saveznika za podmlađivanje kože. Danas vas vodimo kroz čitav proces antiage nege uz Vichy Liftactiv proizvode!

Mlađi izgled za samo 10 dana

Za početak ovog vodiča kroz antiage negu, predstavljamo vam Liftactiv serum 10 Supreme – izuzetno efikasan serum za mlađi izgled i ubrzano obnavljanje kože. Reč je o preparatu koji temeljno obnavlja površinu kože, čineći da ona izgleda čvršće, a da bore budu vidljivo smanjene posle samo 10 dana. Reč je o preparatu idealnom za žene koje imaju osetljivu kožu, a koji pritom deluje na bore, gubitak čvrstine kože, sitne bore, beživotan i neujednačen ten, umoran izgled, gubitak tonusa i punoće kože.

liftactiv 1 Ultimativni vodič kroz antiage negu i podmlađivanje kože: Mlađi izgled za samo 10 dana
Comments