Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Umeće ljubljenja: U početku beše jezik

Umeće ljubljenja: U početku beše jezik

1/2

Ne znam zašto je to tako, ali dobro ljubljenje uopšte ne garantuje dobar seks. Dok loše ljubljenje ume da pokvari dobar seks, a ume i da preseče put ka bilo kakvom seksu.

Svi umeju da se ljube, generalna je zabluda. Isto kao i ona o tome da svi znaju da se krešu. Ili da razgovaraju. Ili da se zezaju.

To što svi rade sve ove stvari, uopšte ne znači da su dobri u tome. Ako imate dva od četiri, možete se smatrati srećnom dobitnicom. Tipa koji ume seks i zezanje. A ljubljenje i razgovor, pa…

Ah, sad kad sam tako postavila stvari, odjednom mi je sinulo. Oni koji se loše ljube, nekako ne umeju ni da razgovaraju. Ima to mnogo veze s jezikom, izgleda. Mada, čini mi se da ima više veze sa ispoljavanjem sebe kroz emotivnu komunikaciju. Nije komplikovano, samo tako zvuči.

Neki ljudi (čitaj muškarci) prosto ne nalaze sebe u izražavanju osećanja. Oni to čine. Ali nerado, pod pritiskom i nevešto. Kad počnu da se ljube, deluju kao da ne mogu da se snađu sa disanjem, sa kontrolom salivacije, sa zubima, pa vam se ponekad učini da će se ugušiti ili da će progutati sopstveni jezik, ili da će vam slučajno odgristi nos.

I sigurno ste primetile kako se prilagođavate muškom stilu ljubljenja i kako oni nerado slede vaše poteze i ne žele da ukapiraju ono što im sugerišete. Dakle, on se ljubi kljuckavo, sitno i brzo pokrećući jezik i uopšte ne konta zašto ga zaustavljate, uzvraćate sporijim i dubljim pokretima, a možda mu čak i predlažete da probate na vaš način.

Ili se ljubi tako što vam se isplazi u usta, a vi vidite šta ćete sa tim mokrim i beživotnim komadom nečega. Pokušavate da se snađete usisavajući, dodirujući ga ovlaš, pa malo snažnije, pliće pa dublje, grickate mu usne i uopšte, činite sve da ga reanimirate. Uzalud.

Umeće ljubljenja U početku beše jezik Umeće ljubljenja: U početku beše jezik

Ljubiti se sa nekim ko se baš očajno ljubi, vrlo je odbojno. A napraviti korak dalje, pa se upustiti u seks rešivši da ne morate uopšte ni da se ljubite, to je kao da se krešete sa nekim kome ste stavili kesu na glavu. Neprovidnu.

Editors choice