Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Osnivač kompanije Apple, genijalni Stiv Džobs (Steve Jobs), preminuo je juče u 56. godini nakon duge borbe sa rakom pankreasa.

“Apple je izgubio vizionara i kreativnog genija, a svet je izgubio jedno izvanredno ljudsko biće”, reči su koje je ova kompanija objavila na svom sajtu.

Džobs je osnovao Apple u svojoj garaži 1976. godine sa dvojicom partnera i stručna javnost ga smatra zaslužnim za njne uspeh i njeno vaskrsnuće nakon što se 1997. godine posle nekog vremena vratio u nju. Tada je Džobs na pijedestal popeo proizvode kao što su iPod, iPhone i iPad. Inače, ovaj genijalac je u jednom trenutku bio otpušten iz kompanije koju je osnovao. Tokom 11 godina odsustva, osnovao je jedan od najvećih studija za animaciju, Pixar, ali se na kraju ipak vratio i karijeru završio tamo gde je 1976. godine sve počelo.

foto u tekstu Umro osnivač Apple a, legendarni Steve Jobs

Steve Jobs je osnovao kompaniju Apple davne 1976. godine u svojoj garaži.

Nedavno je, nakon 14 godina rada, zbog bolesti napustio Apple uz reči: “Uvek sam govorio da ću, ako ikada dođe dan da više ne mogu da ispunjavam svoje dužnosti i očekivanja kao izvršni direktor, biti prvi koji će vam to staviti do znanja. Nažalost, taj dan je došao.”

Svoje žaljenje zbog ovog gubitka izrazili su javno i predsednik Amerike, Barak Obama (Barack Obama), osnivač Facebook-a Mark Zakerberg (Mark Zuckerberg) i mnoge druge javne ličnosti.

Pogledajte jedan od njegovih legendarnih govora na univerzitetu Stanford:


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te planira da bude jedan od prvih stanovnika Marsa. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba , i u duši je još uvek dete. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!”

Editors choice