Tamno plave nijanse

Ukoliko više voliš taman prostor, jer ti pomaže da stišaš buku, a i svoje misli, razmisli o tamnim nijansama plave boje. Boja koju nam stručnjaci preporučuju je Naval nijansa plave boje, koja podseća na nijansu noćnog neba. Stvoriće osećaj prividanog bega iz realnosti. Ova boja predstavlja jasan nastavak odluke Pantone Instituta o Classic plavoj boji čiji je cilj ulivanje sigurnosti i mira. Uparite ovu boju sa prirodnim materijalima, kao što su tople nijanse kože, živopisnim zelenilom i pletenim svetlim tepisima. Plava je boja koja je aktuelna u dizajnu enerijera već par godina, a izborom Pantone Instituta ovaj trend se nastavlja.

Ballet pink

Stručnjaci nam predviđaju povratak boje koja je u poslednje vreme zapostavljenja: svetla, nežna, obasjava sobu – nežno roze. Ova boja će savršeno odgovarati tvom domu jer se neće takmičiti i odvlačiti pažnju sa tvoje dekoracije, a delovaće sveže i razbuđujuće. Isprobaj ovu roze nijasnu bilo gde, a predlog je da započneš sa krečenjem svog kupatila, odnosno mesta gde provodiš najviše vremena svakog jutra i gde započinješ svoj dan. Ova boja je jedna od onih boja sa kojom će ti biti prijatno, nećeš je previše primećivati, a neizmerno ćeš je voleti.

Svi tražimo različitu, idealnu, jedinstvenu boju kojom ćemo obogatiti svoj dom, ali istina je da svi tražimo istu stvar. Možda svoje zen stanje pronađeš u kofici farbe, možda na tretmanu masaže, sa prijateljima, ili možda u čaši omiljenog pića.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Miona

Comments