Predrag Miki Manojlović, Dado Topić, Dejan Tomašević, Marija Šerifović, Nataša Ninković, Sergej Ćetković, Sloboda Mićalović, Aleksandar Šapić, Vanja Grbić, Kiki Lesandrić…

Ovo su samo neki od učesnika velikog UNICEF-ovog rođendanskog Teletona “Za svako dete, nada” koji će se emitovati sutra od 20 časova na Prvoj televiziji. Cilj je prikupljanje sredstava koja će obezbediti pomoć za najugroženiju decu u Srbiji i njihove porodice.

Ovaj humanitarni zabavni i interaktivni program, koji UNICEF u Srbiji i Prva televizija organizuju povodom obeležavanja 70 godina postojanja i rada UNICEF-a, okupiće više od 60 učesnika – najistaknutijih ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta. Oni će tokom trajanja emisije, uživo iz studija, odgovarati na telefonske pozive gledalaca.

Gledaoci će, osim telefonskim pozivom, donaciju moći da upute i slanjem SMS poruke na broj 9656. Na taj način biće u prilici da odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF-a u Srbiji.

UNICEF i Prva TV Teleton 2 UNICEF ov rođendanski Teleton sutra na Prvoj televiziji

Uzbudljiv dvočasovni program Teletona ispuniće i video uključenja nacionalnih ambasadora UNICEF-a u Srbiji Ane Ivanović i Aleksandra Saše Đorđevića, interesantni prilozi o radu ove organizacije u svetu i našoj zemlji, muzički nastupi, skečevi, intervjui sa učesnicima i brojna druga iznenađenja.

UNICEF i Prva televizija pozivaju gledaoce da se uključe u humanitarni maraton. Za Teleton nisu potrebne ulaznice – najbolja mesta su ispred TV ekrana.

Comments