Praznična atmosfera je pravo vreme da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije. Deca iz udruženja “Plava Školjka” nedavno su osvojila drugo mesto na svetskom prvenstvu u hip hop-u, za decu sa posebnim potrebama, a želja im je da sledeće godine budu i prvaci. U ovom udruženju ima još jako puno talentovane dece, a BUZZ Sneaker Station želi da im pomogne u daljem razvoju i nekim budućim uspesima.

Oslikan AF1 1 Unikatne Air Force 1 patike na aukciji

Na 33. rođendanu u BUZZ-u, čuvena patika Nike Air Force 1 je uz pomoć boja i četkica umetnice Biljane Cincarević dobila novi šareni izgled. Vlasnik upravo ove unikatne patike postaće onaj ko bude dao najvišu ponudu tokom trajanja jedinstvene aukcije koja se organizuje upravo sa ciljem da se pomogne deci iz udruženja “Plava Školjka“.

Humanitarna aukcija će trajati od 14. do 20. decembra, a početna cena oslikanih patika, koje će biti izložene u BUZZ prodavnici u tržnom centru Ušće, iznosi 11.352 rsd, nakon čega će pripasti kompaniji ili pojedincu sa najvišom ponudom. Svi zainteresovani učesnici svoje ponude mogu poslati na adresu aukcija@buzzsneakers.rs.

Umetnica Biljana Cincarevic Unikatne Air Force 1 patike na aukciji

Novčani iznos koji se prikupi od aukcije, namenjen je za pomoć humanitarnom udruženju samohranih roditelja i porodica osoba sa invaliditetom, Plava školjka.

Comments