Ako vas zanimaju ljubavni odnosi ponosnih Lavova sa ostalim horoskopskim znacima, ali i sa drugim Lavovima pročitajte nastavak. Danas vam otkrivamo sve detalje. Spremite se za ovonedeljni ljubavni uporedni horoskop!

Lav i Ovan

Ovo bi mogla da bude rizičnija veza, ali ako je žena Lav a muškarac Ovan, ova veza ima fine šanse za harmoničan odnos. Naravno, mora da postoji uslov za toleranciju, i mnogo je važno da nijedna strana ne pokušava da dominira, već da strane imaju ravnopravan odnos. U obrnutom slučaju, dakle, ako je žena Ovan a muškarac Lav, izgledi da veza uspe su vrlo mali, skoro bi se reklo nemogući.

Lav i Bik

Ova veza ima izgleda da uspe, tu nema sumnje. Kada je skladan fizički odnos u pitanju, potrebno je da su oba partnera nezavisne ličnosti i jaki ljudi. Međutim, oba znaka imaju težnju ka dominaciji, pa Lav svojim hirovitim i strastvenim ponašanjem može narušiti mirnog i staloženog Bika koji je takođe veoma jak, samo to ne ispoljava na isti način. Česte svađe su onda neminovne! U ovakvoj postavci Bik će znati da uvaži Lava, a ko će izaći u susret zanemarenom Biku?

ljubavni uporedni horoskop lav min Uporedni ljubavni horoskop: Lav

Lav i Blizanac

Kada je spoj ova dva znaka u pitanju, ima izgleda da on i uspe. Posebno kada je žena i znaku Blizanca, a muškarac u znaku Lava. Obrnuto može malo teže da pođe za rukom. Lavovi su dominantni i vole da budu kolovođe, što Blizancu i odgovara. Za to možemo zahvaliti Suncu i Merkuru. Dakle, harmoniju ova dva znaka ne dovodimo u pitanje.

Lav i Rak

Rakovi su osobe koje su u stanju da budu odani ceo život jednoj osobi i ovakva veza može biti savršena. Lavu će zasigurno goditi partner koji će biti spreman da ga neizmerno mnogo obasipa ljubavlju i pažnjom. Raku je sa druge strane potrebna energija, pokretnost i snaga u patneru, neko ko će ih podržati i motivisati.

Comments