Lav i Lav

Za dva Lava nikako ne bi bilo zgodno da budu partneri, već samo dobri prijatelji. Jedno drugo bi opterećivali konstantnom željom za pažnjom i to ne bi izašlo na dobro. Oboje žele da vladaju i budu centar pažnje. Niko tu ne bi popuštao!

Lav i Devica

Ukoliko je žena partner u znaku Lava, vrlo je mala mogućnost da ovaj odnos izađe na dobro. Prosto, oni nemaju iste ciljeve i sklonosti. Devicu će mnogo nervirati stalna potreba Lava da bude u centru pažnje i preokupiran samim sobom. U obrnutom slučaju, da je muškarac rođen u znaku Lava, a da je žena Devica, tu ima mnogo više izgleda za uspeh jer njoj neće smetati podređen položaj. Biće tu za svog Lava i odavaće mu počast koju i očekuje.

ljubavni horoskop min Uporedni ljubavni horoskop: Lav

Lav i Vaga

Vage, koje su po prirodi vrlo uravnotežene, sa osećajem za dobar ukus, bile bi prilično uznemirene ekstrovertnošću i samoobožavanjem Lava. Ovo su posve različite prirode, i nisu baš na dobrom glasu kada je slaganje u pitanju. Međutim, za muškog Lava moglo bi se reći da bi uživao u jednoj ovakvoj vezi, posebno ako želi da pravi karijeru.

Lav i Škorpija

Ova veza je na klimavim nogicama pošto bi Škorpija stalno imala tendenciju da bude gruba i slomi Lavov izražen ego. To se ponosnom Lavu nikako ne bi svidelo. Škorpije nisu sklone suzdržavanjaju i imaju veliku potrebu sve da kažu direktno, što bi Lava moglo da povredi. Teško da bi uspeo u tome da potčini jednu Škorpiju, zato predlažemo da ovaj spoj ipak izbegavate.

Comments