Lav i Strelac

E ovo bi već mogla da bude veza sa puno sklada. Ako pogledamo sa vedrije strane Lav je prilično velikodušan i tolerantan po prirodi, dok je Strelac još tolerantniji, a možemo reći i da voli pomalo da filozofira. Oba znaka su veoma poštena ali i druželjubiva. Međutim, oba znaka su i veoma temperamentna sa iznenadnim osećanjima uzbuđenja, sreće i ljubavi. Ova veza uz malo kompromisa može biti veoma dobra.

Lav i Jarac

Oba znaka imaju veliku potrebu da imaju moć i prosto žele da budu glavni. Jarac koji je po prirodi vrlo strog ali i okrenut sebi i dosta proračunat, može naškoditi Lavu tim ponašanjem. Sa druge strane, Lav u sebi ima dosta živosti koju mu jedan Jarac može oduzeti za čas. Ovo bi bila još jedna veza za koju slobodno možemo da kažemo da je treba izbegavati.

uporedni horoskop min Uporedni ljubavni horoskop: Lav

Lav i Vodolija

Lepršava, kreativna, inspirativna ali i ravnodušna priroda Vodolije su sušta suprotnost sa pribranošću Lava, koji želi svu pažnju usmerenu na sebe. Ovo bi bila jedna pomalo dosadna i monotona veza. U fizičkom smislu bi mogla da potraje neko vreme doduše. Ova dva znaka su dosta suprotna, što može delovati zanimljivo, ali na duže staze bi bilo potrebno mnogo razumevanja što je teško izvodljivo.

Lav i Ribe

Ovo je jedna zanimljiva ali pipava situacija. Oba znaka su na neki svoj način tajanstvena i ne žele potpuno da otkrivaju sebe. Lav nikako ne bi uspevao da dopre do misterizne glave Ribe, naročito ako je žena rođena u znaku Ribe. S druge strane, Ribi bi bila veoma bila privlačna Lavlja sigurnost i zaštitnički stav koji stalno nosi sa sobom.

Ovde pogledajte uporedne ljubavne horoskope za ostale znakove.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: chrisboalsartists.com, tyme.co.za, ombredigital.co, prmillar.blogspot.com

Nataša Milošević

Comments