Strelac i Ovan

Ako paretneri nemaju jako izraženu želju za posedovanjem, a u isto vreme su jake individue, ovaj spoj ima, najviše od svih, šansi da se održi dugo na obostrano zadovoljstvo. Oba partnera izražavaju potpuno razumevanje i poštovanje, tako da su u stanju da bez ikakvih predrasuda slobodno pomažu jedno drugom.

Strelac i Bik

Ova veza je prilično apatična jer promiskuitetni Strelac izaziva bes i burne reakcije posesivnog Bika. Ovo ne možemo nazvati dobrim spojem, te dve osobe u ovim znacima i same dođu do ovog zaključka posle nekog vremena i ne zadržavaju se dugo jedno pored drugog.

222 Uporedni ljubavni horoskop: Strelac

Strelac i Blizanac

Između ova dva znaka postoji možda najveća erotska privlačnost. Preterivanja kojima su Blizanci ponekad skloni, mogu da razdraže Strelca čija logika pak, može da izazove odbojnost i zbunjenost kod Blizanca. Oba partnera su fizički i duhovno veoma aktivni, tolerantni i lako prilagodljivi. Međutim, moralan, otvoren i pošten Strelac, opsednut pravdom, poštenjem i dobrotom, često ne razume pragmatičan i koristoljubiv stav Blizanca, pa otuda sukobi i svađe.

Strelac i Rak

Najviše što se od ove veze može očekivati je blisko prijateljstvo. Strelac, večita lutalica, strasnik i putnik tesko može odgovarati melanholičnom i statičnom Raku koji teži porodičnom životu.

Comments