Strelac i Lav

Ovo može biti zaista uspešna i harmonična veza. Posmatrano sa najbolje strane, Lav je velikodušan i tolerantan, Strelac je još tolerantniji i velikodušniji, a može se reći i pomalo filizof. Obe ove ličnosti su veoma društvene, poštene i otvorene, sa iznenadnim napadima i bujicama uzbuđenja, raspoloženja i ljubavi. Ova veza može biti idealna, sve dok Lav dozvoljava Strelcu da uživa u svojoj individualnoj slobodi, i dok Strelac misli da je Lavova taština podnošljiva.

Strelac i Devica

Mada se kaže da je ljubav svemoguća, ipak ovde ne možemo ništa lepo reći. Ova veza može biti samo lepa erotska veza, pošto su ova dva znaka potpuno različita. Otvoreni Strelac nerviraće zatvorenu i stidljivu Devicu. Ovakva veza može uspeti jedino ako Strelac provodi duže vremena na putu, i s vremena na vreme je nekim poslovima duže odvojen od kuće.

4441 Uporedni ljubavni horoskop: Strelac

Strelac i Vaga

U ovoj vezi postoje savršeni izgledi za uspeh, pod uslovom da Vaga shvati Strelčevu želju za slobodom, ali i da Strelac uvidi koliko je za Vagu važno da učestvuje u svemu zajedničkom. Njih dvoje će se truditi da udruže svoje osnovne kvalitete u jedinstvenu, harmoničnu vezu između dvoje ljudi. Vaga može pružiti lepotu, osećajnost i emotivnost, a Strelac svoj visoki moralni duh, kao i materijalno bogatstvo.

Strelac i Škorpija

U ovakvoj vezi oba partnera su puna hrabrosti, možemo reći herojstva, u odnosu na prepreke. Međutim, i ova veza je kao i veza dve Škorpije strasna, eruptivna i puna dramatičnih obrta. Kao što znamo, posle preteranog oduševljenja i strasti, dolazi do sukoba, svađa i antagonizma, jer častan, lojalan i muževan Strelac, ipak,nema dovoljno snage da nadvlada Škorpiju.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www.dustjucket-attic.com, www.pinterest.com, www.flickr.com

 

Comments