Ukoliko volite tzv. DIY iliti “Uradi sam” projekte, onda ste sigurno čuli za YouTube kanal Maja BeCreative. Njegov autor je sjajna i neverovatno kreativna mlada dama, poznata po sjajnim tutorijalima koje često objavljuje na svom kanalu i koja, upravo zbog toga, ima više od 7000 subscribers-a, a njeni videi više od 720 000 pregleda. Neverovatan broj, zar ne, naročito ako se uzme u obzir činjenica da je Maja svoj YouTube kanal pokrenula pre samo godinu dana?! S obzirom na to da joj u videima ne možemo videti lice, Maja je odlučila da i u ovom intervjuu ostane anonimna, pa ćete u nastavku moći da uživate u njenoj priči, ali i nekim od njenih najgledanijih videa. Uživajte i inspirišite se!

WANNABE MAGAZINE: Otkrij nam nešto o sebi, ko je Maja, autorka fenomenalnih Uradi sam videa na YouTube kanalu BeCreative?

MAJA BeCREATIVE: Ja sam srednjoškolka koja voli da se bavi kreativnošću i pre nešto više od godinu dana rešila sam da to podelim sa ostalima preko Youtube-a.

Kako si došla na ideju da počneš da se baviš vlogovanjem i da na svom YouTube kanalu objavljuješ Uradi sam projekte?

MAJA BeCREATIVE: Oduvek sam volela da pravim razne stvari, ali nisam imala gde to da prikažem. Kada sam saznala za Youtube shvatila sam da je to idealno mesto za mene. Dosta dugo sam samo posmatrala strane Youtubere dok nisam rešila da se i sama oprobam i otvorim svoj kanal.

Comments