Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Želite pouzdanog partnera, razmišljate o braku i porodici i spremni ste da da tražite, dok ne pronađete nekog ko je odgovarajući bračni materijal. Ne želite da gubite vreme – a ovo su znaci koji vas upozoravaju da on nije nikako ono što tražite.

Ranije nije imao ozbiljnu vezu

Zaljubljen je i veruje da je sa vama ozbiljno, novo iskustvo ga inspiriše i zanosi i govori vam da nije ni bio spreman za ozbiljnu vezu, dok nije vas upoznao. To je u redu ako ima 20 godina, ali ako je već u godinama kada bi neka životna iskustva trebalo da budu iza njega i pomognu mu da razlikuje fascinaciju od ljubavi, avanturu od obavezivanja i dubinu od površnosti, onda je upozoravajuće. On je verovatno iskren, jer oseća ono što oseća. Ali on nema pojma da ljubav uopšte nisu samo osećanja i da je za ozbiljnu vezu potrebno mnogo više – ozbiljnosti. Odluka, rešenost, disciplina, voljna posvećenost i onda kada osećanja nisu romantična ili strastvena. Možete biti polaskani pozicijom u kojoj nekome otvarate čitav novi svet, ali ne možete se osloniti na njega, on nije bračni materijal, jer je tek u procesu sticanja iskustva.

Svačiji prijatelj

Ovaj tip ima ogroman krug poznanika i čini se da je u prijateljskim odnosima sa svima. On poznaje vlasnike restorana, organizatore koncerata i gomilu važnih ljudi koji “povlače konce” i koji mu često obezbeđuju razne povlastice. Može biti zabavno i uzbudljivo sa njim, ali brzo ćete otkriti da je on stalno u pokretu i da ga brak i porodica uopšte ne zanimaju, osim kao ideja o tome da će se jednog dana skrasiti. Njemu treba partnerka za zabavu, neko ko će se diviti njegovim velikim gestovima i pratiti ga u njegovim akcijama, a ne neko ko će zahtevati od njega da se obaveže i ograniči svoju slobodu. Lako je zaljubiti se u takvog tipa, ali upravo one osobine zbog kojih mu niste odoleli, čine ga krajnje nepodobnim bračnim materijalom.

Editors choice