Svaka žena je posebna. Važi. I svinje mogu da lete. Da je svaka toliko posebna, ljudski rod bi izumro pre dinosaurusa.

Elem, kupiš TV, dobiješ i daljinski i uputstva za koriščenje debljine romana Rat i mir. Kupiš supu, a ono na kesici čitava pričica. Što se neko ne seti da napravi uputstva za žene, muškarce, penise, vagine, zaljubljivanja, doljubljivanja, i sve što uz to ide?! Skontali ste valjda poentu. Zato smo moje žene i ja malo ćaskale (izogovarale svaki seks ikada izveden u treznom stanju), a iako nema zaključka, ovo su neke fore koje nam bezupešno prodajete.

“Daj, samo malo.” Prosjačenje. Sledeći put kad ti padne ta imbecilna nazovi rečenica na pamet, probaj da skontaš šta to tražiš da ti se da i koliko je to malo? Evo ti jedna dojka i pola vagine, pa se snalazi.

“Samo ga poljubi.” I šta onda? Ukoliko pokušavaš da izazoveš neki bolesni majčinski instikt, onda ideš u pravom smeru. Ko je objekat te rečenice? Ukoliko znaš pravu reč, reci. Ne, nabij mi glavu na pišu! I od kada se to naziva ljubljenjem?

Ko je ukinuo ljubljenje bez razloga? Zašto ljubljenje sa vatanjem mora da znači seks? Vagina k’o vagina, nije potrošna roba, ali ljubljenje jeste. Jer je poljubac intima, tu smo ravnopravni, dva jezika, grickanje usana, cmakanje, ujedanje, leptirići i nagoveštaji šta bi moglo da bude. A ne mora ništa.

Pornići su bezveze, nađi neku erotiku, bez preterane patetike. I veruj mi, dragi čitaoče, to što se ribe zgražavaju nad bludnim radnjama na ekranima, samo je zato što nisi potrefio film. Nađi neki koji stvarno ima radnju i dobru muziku. Promeniće ploču, sve i da je devica Marija.

Ceni nečiji trud. Teško da će neka riba da se skocka na štiklama od 15cm, sa sve halterima i push up brusom, samo da bi prošetala do svog dečka. Pri tom noseći gaće u torbi. Sa njom je sve u redu, a ako ti to ne vidiš, naići će neki koji će to kristalno jasno videti.

Malo grubosti nije na odmet. Ne mislim na vezivanje za radijatore (mada ima nas raznih), ali lupiti devojku po guzici, ono u prolazu, ne u sred Knez Mihailove, je sasvim u redu. Ali, baš ono u prolazu, tek tako.

Seks na javnom mestu. Jeste da su šanse za kres desetak puta veće ako je krevet u prostoriji, ali malo spoljašnjeg uzbuđenja nije na odmet. Znam, to nije baš legalno. Ali zar nije u tome čar? U kafiću, u klubu, na keju, u hodniku zgrade, ako treba i u Maksiju… Uzmi šta ti se nudi!

Pušenje, ponovo. Neke ribe to vole, neke manje, ali radimo, jer ide usluga za uslugu. Najsigurniji način da ti ga devojka “ljubi samo malo“ je da se spustiš na jug. I tu provedeš neko vreme. Jebanje u usta nije prihvatljivo, jer ćeš završiti kao sam svoj majstor. I zapamti: žene pričaju!

Vagina nije igračka. Nije ona tu da bi je ti razvlačio i čupao i demolirao. Samo se seti da, ukoliko ti nemaš poštovanja prema istoj, vrlo lako riba može da te gricne. I to tamo gde najviše boli, a ne mislim na srce. A kad smo kod toga, nisu ni grudi. Mada, muški trip sa grudima je nejasan ženama.

Kondom glavu čuva. Ne moraš da paradiraš kondomom na prvom dejtu, ali nemoj ni da si štekara, jer niti znaš sa kim spavaš kad si sa novom devojkom, niti je abortus sredstvo za kontracepciju. Ako ti je kondom šatro mali, onda si fenomen i moraš na skraćivanje penisa.


Zla žena voli da vršlja po tuđim životima, jer nema svoj. Prezire šetnje, mrzi mačke, ne voli preterano ni ljude, ni komšije. Kada umre, sve će svoje sa sobom da ponese.

Comments