1. Iskoristi staru dasku i moderne ručkice za fioke kako bi napravila savršen držač za lančiće! Ovo je vrlo jednostavno, a efektno rešenje. Bitno je samo da odvojiš malo vremena i pronađeš savršene ručkice, zanimljivog dizajna, te se potrudi da obiđeš nekoliko prodavnica.

Naravno i vintage je IN, pa možeš pogledati i da li se na tvom tavanu krije neki zaboravljeni komad nameštaja sa kog možeš skinuti ručkicu.

Nakon toga dovoljno je da izabereš neku staru dasku, ili granu, očistiš je i premažeš lakom za zaštitu drveta! Biraj one sa mat finišom. Rasporedi i okači ručkice i voila!

1898155 650 1463468208 DYI7 Uradi sama: 5 praktičnih ideja da organizuješ svoj nakit

2. Stari ram i pluta koje ćeš ofarbati u belu ili zlatnu boju, mogu učiniti da tvoj nakit deluje kao malo umetničko delo!

Plutu ćeš pronaći u bilo kojoj, bolje opremljenoj radnji za kuću, a za lepe stare ramove, obiđi antikvarnice ili još bolje buvlje pijace.

Ram i plutu možeš prefarbati i ukrasiti kako god želiš, ali obavezno osmisli paletu boja koju ćeš koristiti i ne koristi više od dve. Upamti, nakit je taj koji će biti pravi ukras!

1898755 650 1463468208 Jewel 5 Frame Uradi sama: 5 praktičnih ideja da organizuješ svoj nakit

Pogledaj još ideja na narednoj strani.

Comments