Praznični dani svima su najlepši u toku jedne godine, budućiu da vlada posebno raspoloženje, posebna atmosfera kako u domovima, tako i širom gradova. Međutim, sve te euforije ne bi bilo kada se ne bismo brinuli o dekoraciji koja krasi domove, a posebno se svi trudimo kada dolaze Nova godina, te Božićni praznici. Danas imamo nekoliko odličnih ideja za dekoraciju za Badnji dan koja će vas sigurno oduševiti, te ćete je i sami napraviti. Najbolje od svega je što vam neće trebati mnogo materijala, kao ni vremena, samo malo mašte i kreativnosti.

Uzmite u obližnjoj cvećari ili radnje male saksijice koje su zanimljivog izgleda, te u njih zasadite žito koje je poraslo ili neki cvet koji volite. Oko saksije vežite satenske mašne, okolo možete staviti male sveće i šišarke koje su samo okolo stavljene, a prethodno ih možete i ofarbati sprejom u boji, te će biti savršena dekoracija za sto ili neku policu.

Dekoracija za Badnji dan Uradi sama: Dekoracija za Badnji dan

Ovo je jedna od zanimljivijih ideja. Ubacite krajeve sveća u toplu vodu, te kada se malo opuste zaglavite ih u grlo staklene flaše od vina ili nekog drugog pića. pre flaše stavite satenske mašne i dekoracija je gotova.

Dekoracija za Badnji dan2 Uradi sama: Dekoracija za Badnji dan

Ukoliko nemate saksije, umesto njih vam mogu koristiti šolje sa najrazličitijim motivima i različitih oblika, koje će izgledati veoma lepo i odlično će ukrasiti vaš dom.

Dekoracija za Badnji dan3 Uradi sama: Dekoracija za Badnji dan
Comments