Malo čudo tehnike koje skriva sva naša interesovanja, planove, poznanstva i momente koje smo želeli da ovekovečimo – naš večiti saputnik zvani “mobilni” željan je malo promene!

Postoji ograničen broj zaštitnih maski koje se proizvode ne bi li sačuvale naš mobilni od nekog trenutka nepažnje koji može da ga ošteti. Skoro za svaki noviji model telefona postoji bar jedna jeftinija, bezbojna ili jednobojna maska koja je željna autentičnosti.

“Iscrtana” maska za mobilni

Sve što ti je potrebno da bi “ukrasio” svoj telefon je bela maska (ili neka druga jednobojna maska svetle boje), dobri flomasteri i bezbojan lak za nokte! Ako želite da prekopirate crtež sa slike, biće vam potreban i lenjir i malo više strpljenja. Kada iscrtate celu masku premažite je bezbojnim lakom za nokte (radi dužeg roka trajanja) i ostavite neko vreme da se osuši i poduhvat je gotov! Ko ima lak u spreju još bolje će očuvati crtež.

iscrtana maska za iphone Uradi sama: Maske za mobilni telefon

Maska za iPhone kao umetničko platno

Kao što i na belom papiru možete isrctati šta god poželite, tako možete i po maski. Nacrtajte neki simbol koji vam je drag, u svojim omiljenim bojama, možete čak i samo dobar citat ispisati – mogućnosti su bezbrojne, a vaša maska za telefon tada jedinstvena.

crtanje po maski Uradi sama: Maske za mobilni telefon

Zanimljiv iscrtani dezen

Ako niste umetnički nastrojeni ili nemate vremena, strpljenja, želje za crtanjem, možda vam se ova sledeća opcija više dopadne…

Comments