“Okićena” maska za mobilni

Svaka devojka poseduje bar jedan komad bižuterije koji više ne nosi ili koji joj je suvišan. Zašto ga ne biste superlepkom zalepili za masku (najbolje izgledaju privesci koji su spljošteni, pločastiji i sitniji)? U radnjama se mogu kupiti i cirkoni kojima se može još dodatno ukrasiti vaših ruku delo, a kada se zalepe dobrim lepkom – neće lako otpasti.

nakit lepljen na masku Uradi sama: Maske za mobilni telefon

Nakit koji ćeš nositi svugde sa sobom

Ovo su samo neke od ideja kako da ukrasite svoj mobilni telefon da bude jedinstven, ne samo po sadržaju koji krije već i po izgledu maske koja ga štiti, ulepšava i koja pokazuje kreativnost, maštu i ukus svog vlasnika.


Katarina Mitrović studira biologiju, a slobodno vreme troši na putovanja, umetnost, fotografiju, modu, knjige, filmove i diskusiju o istima. Želi da proputuje svet, uvek bude zaljubljena i da sazna što više zanimljivih činjenica i iskusi sve što život pruža i da o tome piše. Omiljeni citat je od Oskara Vajlda: “Većina ljudi je neko drugi. Njihova mišljenja su tuđa mišljenja, njihovi su životi mimikrija, njihove strasti citati.”

Comments