Beograd je 17. marta bio deo svetskog NMD dana. Nakon Londona, Rima, Barselone i ostalih svetskih metropola održan je veliki događaj na kom je predstavljena patika namenjena urbanim nomadima sa stilom.

Za NMD putovanje i najbolju žurku u gradu ulaznica je bila adidas pasoš. Reka urbanih, kreativnih mladih ljudi slivala se ka Studentskom kulturnom centru na promociju patike o kojoj priča ceo svet. Boarding pass i check-in pečat bili su dovoljni da njihovo NMD putovanje počne i da se upoznaju sa patikom za ljude sa stilom, koji istražuju i osvajaju nove destinacije.

adidas NMD putovanje 1 Urbano NMD putovanje iz Beograda

NMD je već ušao u urbani život Beograda, a u patikama svetskih putnika i sa pasošem u ruci u SKC pristigli su Bojan Perić, Slaven Došlo, Petar Benčina, Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Vuk Brajović, Marko Mandić, Škabo, Miša Obradović, Nebojša Babić, Tamara Kučan, Vanja Milićević, Vanja Bahilj, Biljana Obradović i fudbaleri Partizana: Bojan Šaranov, Darko Brašanac, Nebojša Kosović, Miroslav Bogoslovac, Alen Stevanović, košarkaš crno-belih Darel Vilijams i fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez, kao i mnoge druge poznate ličnosti.

adidas NMD putovanje 7 Urbano NMD putovanje iz Beograda

Sjedinjujući nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologije poslednje generacije, NMD patike su dizajnirane za ljude koji vole da upoznaju nove kulture, gradove, za avanturiste, kao i sve one koji uživaju u životu bez ograničenja, nesputanog duha.

Ana Stajdohar i Nikola Demonja Urbano NMD putovanje iz Beograda Bojan Perić Urbano NMD putovanje iz Beograda Fudbaleri Partizana Urbano NMD putovanje iz Beograda Jelisaveta Orasanin Urbano NMD putovanje iz Beograda Marija Kilibarda sa Vanjom Bahilj Koza na štiklama Urbano NMD putovanje iz Beograda Misa Obradovic Urbano NMD putovanje iz Beograda Nebojsa Babic sa kcerkom Urbano NMD putovanje iz Beograda Petar Benčina Urbano NMD putovanje iz Beograda Slaven Došlo Urbano NMD putovanje iz Beograda

Upravo je taj avanturistički stil života u Srbiji uhvaćen kroz objektiv mladih urbanih fotografa Katarine Batute Višekrune, Uroša Višekrune, Nemanje Maraša i Nemanje Glumca. Neotkriveni delovi urbanih sredina Srbije ovekovečeni fotografijama ovih mladih talentovanih umetnika dali su poseban pečat događaju u Studentskom kulturnom centru.

Comments