Ne morate više da pamtite suviše informacija ili da čuvate gomilu papirića. Sve možete imati na jednom mestu, uz sebe, svakog dana.

Namenjen svim ženama, “Uređeni haos” je originalni planer koji će olakšati vaš život. Koncipiran je tako da ostavlja mogućnost svakoj ženi da ga koristi po svojoj potrebi. Bogatstvom sadržaja, originalnim dizajnom i praktičnošću – ovaj planer će postati vaš verni pratilac. Zbog svoje veličine vrlo lako će postati deo aksesoara svake torbe. Lak je i ne zauzima mnogo prostora. Možete ga koristiti svih 365 dana u godini. Dizajniran je po meri svake žene, bilo kog zanimanja, bilo koje dobi.

S6300317 “Uređeni haos”: Sa stilom organizovano vreme

Sve možete imati na jednom mestu, uz sebe, svakog dana

S6300320 “Uređeni haos”: Sa stilom organizovano vreme

Originalni planer koji će olakšati vaš život

S6300322 “Uređeni haos”: Sa stilom organizovano vreme

Organizujte svoje vreme na pravi način

Pomoću planera “Uređeni haos” moći ćete da organizujete vaše dnevne i nedeljne aktivnosti, da vreme provedeno na poslu bude efektno iskorišćeno, da isplanirate odmor sa porodicom ili slobodno vreme. Ovaj planer će vam pomoći da pravilno raspodelite svoj novac, da stvari koje ste pozajmili uvek budu vraćene. Takođe, možete sačuvati važne brojeve telefona, adrese, web adrese, medicinske informacije i još mnogo toga.

Prava žena zaslužuje da svoje vreme organizuje na pravi način. Zato je tu planer “Uređeni haos”.

Ukoliko želite da naručite planer za sebe ili dragu osobu možete to učiniti putem emaila uredjenihaos@gmail.com ili preko Facebook profila.

U saradnji sa “Uređenim haosom” poklanjamo vam tri planera. U komentarima ispod ovog teksta na sajtu ostavite odgovor na pitanje “Kako najlakše organizujete svoje vreme?” Tri odgovora sa najviše lajkova osvojiće po jedan planer. Redakcija će u sredu, 27. marta, proglasiti pobednike. 

Comments