U susret 8. martu, UŠĆE Shopping Center pripremio je lepo iznenađenje za sve dame. Sve pripadnice lepšeg pola imaće priliku da uživaju u besplatnim uslugama frizera, manikira i šminkera, kao i u različitim besplatnim pregledima, od 6. do 8. marta, u periodu od 15 do 21 čas, u glavnom holu UŠĆE Shopping Centra.

Osim uživanja u tretmanima studija lepote “Wizard”, dame će 6. marta moći da dobiju i savete nutricioniste o zdravoj ishrani, kao i da izmere svoj indeks telesne mase. U subotu, 7. marta, stilisti će davati savete o tome na koji način je najbolje uklopiti boje i odevne predmete u skladu sa trendovima. Na Dan žena, 8. marta, profesionalni šminkeri savetovaće dame o tome kako da se najbolje našminkaju u skladu sa oblikom lica i prilikom.

Besplatni tretmani povodom Dana zena u USCE SC 1 Ušće Shopping Centar: Besplatni tretmani za dame

U petak, 6. marta, predstavnici UŠĆE SC ugostiće samohrane majke iz Udruženja samohranih roditelja Srbije i potruditi se da im ovaj dan ulepšaju druženjem, zajedničkim ručkom, besplatnim tretmanom po želji i poklonom.

Na licu mesta biće i lekari i konsultanti iz Balans Medika klinike, pa će dame moći da dobiju i besplatne savete i preglede oftalmologa, terapeuta, dijetetičara i drugih stručnjaka.

Comments