*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe-u

Uskoro plesni izazov u Bitef Art Cafe-u

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok poziva na treći “X-CHALLENGE” trening koji će se održati 25. juna u 19h u Bitef Art Cafe-u, u Beogradu. Tokom dvočasovnog plesnog maratona, biće izvedena dva Les Mills plesna programa BodyJam i Sh’bam, a trening će voditi nacionalni Les Mills prezenteri Suzana Skenderoski, Renata Stanojević, Bojana Tatić i Marijana Spasojević. Učešće je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem ovog linka.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 2 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

Učesnike očekuje nesvakidašnje plesno iskustvo, jer će jedne od najpopularnijih svetskih plesnih treninga (Les Mills BodyJam i Sh’bam) moći da dožive u drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.

Trening će započeti Sh’bam programom koji podiže raspoloženje i uz koji je moguće zaboraviti na činjenicu da je trening u toku.

“Sh’bam je zabavan plesni trening uz koji se vezuju hitovi sa top lista – kombinacija dance muzike koja se sluša po klubovima širom sveta, remiksa starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Svaki čas je jedinstven. To ga čini izuzetno zabavnim i društvenim načinom vežbanja. Pokreti su jednostavni, zato je odličan način da oslobodite zvezdu u sebi, čak i ako niste skloni plesu. Uz moderne zvukove i pokrete, ovo je jedan od „najvrelijih” (najstrastvenijih) fitnes pokreta”, ističe Renata Stanojević.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 3 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

Nakon toga vežbače očekuje BodyJam program koji predstavlja fuziju novih plesnih stilova, uglavnom “street” i urbanih pokreta.

“Ovaj program spaja nove stilove sa novim muzičkim hitovima (House, Hip–Hop, Drum’n’Bass, Trap, kao i svi stilovi elektronske muzike) i pruža osećaj da ste na najboljim svetskim muzičkim festivalima. Zbog pokreta, ritma i osećaja na treningu, ovaj trening daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje”, izjavila je Suzana Skenderoski i pozvala sve ljubitelje plesa da se što pre prijave i prihvate ovaj uzbudljiv Reebok izazov.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 4 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 5 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

 

Editors choice