U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok poziva na treći “X-CHALLENGE” trening koji će se održati 25. juna u 19h u Bitef Art Cafe-u, u Beogradu. Tokom dvočasovnog plesnog maratona, biće izvedena dva Les Mills plesna programa BodyJam i Sh’bam, a trening će voditi nacionalni Les Mills prezenteri Suzana Skenderoski, Renata Stanojević, Bojana Tatić i Marijana Spasojević. Učešće je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem ovog linka.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 2 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

Učesnike očekuje nesvakidašnje plesno iskustvo, jer će jedne od najpopularnijih svetskih plesnih treninga (Les Mills BodyJam i Sh’bam) moći da dožive u drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.

Trening će započeti Sh’bam programom koji podiže raspoloženje i uz koji je moguće zaboraviti na činjenicu da je trening u toku.

“Sh’bam je zabavan plesni trening uz koji se vezuju hitovi sa top lista – kombinacija dance muzike koja se sluša po klubovima širom sveta, remiksa starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Svaki čas je jedinstven. To ga čini izuzetno zabavnim i društvenim načinom vežbanja. Pokreti su jednostavni, zato je odličan način da oslobodite zvezdu u sebi, čak i ako niste skloni plesu. Uz moderne zvukove i pokrete, ovo je jedan od „najvrelijih” (najstrastvenijih) fitnes pokreta”, ističe Renata Stanojević.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 3 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

Nakon toga vežbače očekuje BodyJam program koji predstavlja fuziju novih plesnih stilova, uglavnom “street” i urbanih pokreta.

“Ovaj program spaja nove stilove sa novim muzičkim hitovima (House, Hip–Hop, Drum’n’Bass, Trap, kao i svi stilovi elektronske muzike) i pruža osećaj da ste na najboljim svetskim muzičkim festivalima. Zbog pokreta, ritma i osećaja na treningu, ovaj trening daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje”, izjavila je Suzana Skenderoski i pozvala sve ljubitelje plesa da se što pre prijave i prihvate ovaj uzbudljiv Reebok izazov.

Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 4 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u Reebok XChallenge Les Mills Photo Veljko Lalovic 5 Uskoro plesni izazov  u Bitef Art Cafe u

 

Comments