Pred nama je 15. mt:s Noć Reklamoždera, Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena “La Nuit Des Publivores!”.

Tema ovogodišnje Noći je Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja, grad čiji su kreativci autori brojnih reklama koje su obišle planetu u okviru svetske turneje Noći Reklamoždera.

Noć Reklamoždera 1 Uskoro počinje 15. mt:s Noć Reklamoždera 2014

Stalni partner Noći Reklamoždera je Turistička Organizacija Beograda koja će publici ove godine predstaviti dve veoma zanimljive aplikacije: Belgrade talking aplikaciju i Belgrade info guide putem kojih će korisnici na jednostavan i brz način dobiti informacije o najznačajnijim ustanovama kulture i najzanimljivijim mestima za provod i šoping u gradu, kao i o najatraktivnijim kulturnim i sportskim dešavanjima.

20. decembra u 20.30, direktno iz Pariza letom Air Serbia, u Sava Centar stižu nam reklame iz najveće reklamoteke „Jean Marie Boursicot“ koje nam lično, a povodom ovogodisnjeg jubileja, donosi njen autor Jean Marie koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera. O ovogodišnjem programu JMB kaže: „Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne.“

Kao podršku domaćoj kreativnosti, tradicionalno imamo glasanje publike za našu NAJpopularniju reklamu. Nakon „TOP 33” reklame za koje je publika glasala na sajtu Noći reklamoždera, dobili smo „TOP 10“ reklame koje ulaze u finale glasanja koje traje do same Noći Reklamoždera. Pobednika NAJ reklame po glasovima publike sazanaćemo zajedno 20. decembra u Sava Centru.

Noć Reklamoždera 2 Uskoro počinje 15. mt:s Noć Reklamoždera 2014

Podsećanja radi, prošlogodinji pobednik je bila reklama „Domaćinski“ za brend Chipsy. A, reklama decenije je reklama za Telekom – „U vezi sa Vama“.
Takođe, velikim aplauzom ćemo nagraditi dobitnike u kategorijama: Brand Srbija – najbolja srpska reklama u svetu, Grand Slam – za doprinos razvoju advertajzinga u regionu, World tour – za reklamu koja je ušla u program JMB i proputovala svet, i NAJ non profit – za najveći doprinos ugroženima.

Ova 15. jubilarna NOĆ biće posebna i po karnevalskoj atmosferi u holu Sava Centra, po interakciji sa publikom, kao i po brojnim promocijama. Generalni pokrovitelj i veliki prijatelj Reklamoždera, kompanija mt:s će omoguciti svima koji posete njihov štand da igraju interesantnu igru i dobiju promo poklone uz pomoć kojih će im ova Noć biti nezaboravna. Powered by pokrovitelj – Chipsy, neko će otići kući sa mini ipad-om, tako da ga „zgrabi i osvoji”!

Kosmopolitsku publiku mt:s Noći Reklamoždera obradovaće travel partneri Air Serbia i Etihad Airways. Air Serbia poklanja jednu povratnu
kartu nekom od prisutnih Reklamoždera ka bilo kojoj od 40 destinacija (Evropa, Mediteran, Bliski Istok) do koje leti direktno iz Beograda sa aerodroma „Nikola Tesla“, dok će Etihad Airways sa zadovoljstvom biti domaćin svima onima koji žele da preko sedišta ove kompanije u Abu Dabiju otputuju ka bilo kojoj od 111 destinacija u Aziji, Africi, Australiji, Južnoj i Severnoj Americi.

Za sve Reklamoždere koji koriste gradski prevoz, Masel Group sprema razna iznenađenja. Imaćete priliku da na zabavan način osvojite karte u trolejbusima koji prolaze sa Studentskog trga i to 10. decembra od 10-14h. Oficijelni drink partner – Doncafé će vas instant razbuditi najraznovrsnijim aromama 3u1, a biće i zabave za tviteraše. Cool partner – Frikom ne traži nista, osim da ono što dobijete za rashlađenje lizete pazljivo. Naš digitalni partner Creative poziva sve Reklamoždere da iskažu svoju kreativnost! Snimite svojim telefonom nastavak neke popularne reklame u trajanju od 15 sekundi i mt:s Noć
Reklamoždera će se pobrinuti da ovo veče za Vas bude nezaboravno.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3 u 1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava DONCAFÉ. Vruću atmosferu u Sava Centru rashladiće FRIKOM sladoledi, a da ćete na crnu mačku staviti tačku osiguraće UNIQA.

Jednostavno, Sava Centar ce biti mesto novih IDE(j)A. Karte za „mt: s Noc Reklamozdera” mix svetskih reklama, muzike i novogodišnje atmosfere
su u prodaji na Blagajni Sava Centra, u WIN WIN radnjama, u knjižarama Vulkan i na ovom, ovom i ovom sajtu.
Cena ulaznice: 700 rsd.

Comments