Ako morate da se dovijate i sprovodite seks u uslovima bez kreveta, ključa u bravi i kupatila, morate uvek da budete spremne. Muškarci koji se oslanjaju na udobnost svog automobila eventualno imaju kondome i ćebence, možda i rolnu papirnih ubrusa. Zato što su navikli da žene imaju sve ostalo, a možda im samo toliko i treba. Iako oni imaju čitav auto, a vi samo tašnu, u nju stvarno može da stane oprema za čitav ugođaj. Dakle, treba vam peškir (jer ko zna kad je on zadnji put oprao ono ćebence), vlažne maramice za ruke i intimne vlažne maramice, bar jedan kondom u rezervi, papirnate maramice (piškiće vam se), a uvek ima mesta i za bocu nekog pića (makar i soka) i par plastičnih čaša. Flašica vode je obavezna. Neće vam biti teško ni da spakujete rezervne gaćice (za svaki slučaj) i kesicu nekih grickalica (ogladni čovek). Lakše je ako nosite ranac, ali i obična torba u koju može da stane fascikla prima sve nabrojano, samo se kaiš malo useca u rame, ako pored flašice vode nosite i tu flašu s pićem.

Noćna varijanta i auto prolaze u svako doba godine, ali dnevno snalaženje u prirodi znači da će vam možda biti potrebna i neka ozbiljnija prostirka, ako ste našli mesto dovoljno skrovito i travnato da možete da izađete iz auta i prilegnete pod neko drvo. To takođe znači da je dovoljno toplo i za sezonske insekte, pa vam treba i neko sredstvo protiv komaraca (njih uvek ima u hladovini), a posle dobro istresite garderobu i proverite da vam nije zalutao neki krpelj na nezgodno mesto. Oni uvek vole nezgodna mesta.

3e0e058bac27355751cf539165f25312 Uvek spremne

Ukoliko nemate uslove za privođenje, moraćete da budete prilagodljivi i maštoviti. I uvek spremni.

Seks u nekom nenamenskom prostoru, kao što je kancelarija ili kuhinja, nudi izazov upotrebe stola i stolica, ali imaćete problem sa svlačenjem, pošto ćete morati da ostanete u cipelama. Prateća oprema će isto dobrodoći, a moći ćete i da upalite nekoliko sveća da vam atmosfera bude intimnija. Dakle, ponesite ih.

Sigurno ćete se setiti još nekih sitnica, ali ženska torba je čudo.

Čak i kad se uopšte ne nadate da će doći do seksa, ipak budite spremne ako je došao po vas autom.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments