Treću godinu zaredom Jana je bila partner Sziget „Island of freedom“, najvećeg festivala u Evropi, koji se održavao od 10. do 17. avgusta 2015. na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte.

aTG MG 1389 Uz Jana vodu na Sziget festivalu uživalo 400 000 posetilaca

 

Sziget je prošle godine proglašen najboljim velikim festivalom u Evropi prema Festival Awards Europe 2014., a tome u prilog govori i činjenica da je ove godine za sedam dana festival posetilo više od 400 000 posetilaca iz čak 70 zemalja sveta, koji su uživali u odličnim muzičkim nastupima i propratnim zabavnim programima, koji Sziget izdvaja od svih sličnih festivala Evrope.

cMG 8719 Uz Jana vodu na Sziget festivalu uživalo 400 000 posetilaca

Ovogodišnje izdanje Sziget-a otvorio je svojim nastupom svojevrsni kralj popa, Robbie Williams, koji je bio odličan uvod u festivalske večeri i privukao više od 80 000 svojih fanova,  a ništa manje zanimljivi nisu bili ni ostali izvođači, njih više od sto , koji su svakoga dana atmosferu dovodili do usijanja, stvarajući nezaboravan ambijent. Naravno, najtraženija roba svih festivala je voda, kako bi se izdržale velike vrućine i letnje temperature, a tu je u spas ponovo uskočila Jana voda!

TG MG 0306 MAJORLASER Uz Jana vodu na Sziget festivalu uživalo 400 000 posetilaca

Jana je ispunila sva očekivanja što mogu potvrditi i svi posetioci Sziget festivala, dokazujući tako da može zadovoljiti visoke kriterijume koje ispred nje postavljaju najveći evropski i svetski festivali. A leto još uvek traje, još je puno festivala i odlične zabave do finalnog spuštanja zavese na letnju sezonu, a do tada treba uživati u dobrim provodima i osveženje potražiti u Jana vodi.

 

Comments