Erotska harmonika

Instrukcije: Vaš partner leži na leđima i nogama savijenim u kolenima, u visini njegove brade. Ti sediš na njemu u čučećem položaju. Njegove noge su ispod tvojih ruku (ispod miški), on te rukama pridržava za guzu, svoje ruke stavljaš oko njegovih zglobova kako bi održala ravnotežu. Spuštaš se ka njegovom penisu, što on bliže približi kolena svojoj bradi, tako ćeš ti imati lakši prilaz. Ostaje samo da se pomeraš gore i dole.

Šta ćeš obožavati kod poze? Osećaćeš se kao da si kraljica kosmosa, jer si ti gore i ti diktiraš pravila.

Glavna fora: Pre nego što počnete, dogovorite se da niko ne žmuri tokom odnosa, gledajte se pravo u oči i užitak će biti intimniji.

slika 1uz Uzbudi se danas!

Dovoljno je malo muzike da bi se pokrenula ljubav

Put oko sveta

Instrukcije: Partner kleči na kolenima, ostatak tela mu je ispravljen. Ti si oslonjena na ramena i glavu, a ostatak tela lebdi ti u vazduhu, rukama se pridržavaš za partnerove butine, a on isto tako obuhvata tvoje, vodi računa da ne padneš. Nakon toga sledi samo akcija. Napred-nazad i napred-nazad!

Šta ćeš obožavati kod poze? Krv će ti se sručiti na samo jedno mesto, osećaćeš duplo veće uzbuđenje. A i tako obrnuta, pomislićeš da se nalaziš u nekoj novoj dimenziji uživanja.

Glavna fora: Ruke su u ovoj pozi glavni oslonac, njima veoma lako upravljate jedno drugim. Kada želiš brže, insistiraj pomerajući mu butine.

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments