Latino ljubavnik

Instrukcije: Ona leži na krevetu, ili bilo kojoj drugoj mekoj površini. Na leđima je, ispod glave je preporučljivo da stavi jastuk. Noge savija i kolena joj dolaze gotovo do grudi, noge prekršta kod gležnjeva. On kleči ispred nje, njegove butine dodiruju njenu guzu i daju potporu, rukama je hvata za butine i privlači u svoje krilo. Slede pokreti napred i nazad, napred i nazad. Ona oslanja svoja stopala na njegove grudi, a može ih koristiti i da ga uputi kada da ubrza pokrete.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Osim što je odlična vežba za butine, poza je idealna za obostrano uživanje. Trenje je čini vatrenom, a kontakt oči u oči intimnom.

morning sex1 Uzbudi se danas!

Glavna fora: Osim što uživaš ležeći kao kraljica, imaš kompletan pogled na mišiće svoga dečka. Udeli mu koji vruć kompliment!

Izvor fotografija: cosmopolitan.com

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments