Paukova mreža

Instrukcije: Partner leži na leđima, sa nogama savijenim, tako da mu se kolena nalaze iznad grudi. Partnerka je na njemu, čuči i nogama ga obgrljava; spušta se do njegovog penisa, što on bliže podigne noge ka grudima, tako će ona imati bolji pristup. Partnerka se oslanja na svoja kolena i pravi pokrete gore i dole.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Ženama sjajno gađa u G-tačku, daje moć i užitak, iako je prilično teška, ako nemate kondicije. Muškarcu se sviđa, jer može da legne i uživa u pogledu na partnerku.

Glavna fora: Kontakt oči u oči tokom kojeg možete pokazivati svoju zagrejanost, požudu i strast.

slika132 Uzbudi se danas!

Seks je jedini efikasan lek protiv stresa

Idemo na Mars

Instrukcije: Još jedna poza u kojoj je ona glavna. Partner leži sa nogama blago raširenim i savijenim u kolenima. Ona seda na njegov polni organ lagano, telo joj je blago nagnuto nazad, a kao oslonac koristi ruke koje su na krevetu ili podu. Ostaje rad kukovima gore-dole, ili kruženje u obliku osmice.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Žene će obožavati ugao pod kojim se radnja odvija, jer je prosto idealno nadražujući. Muškarac je slobodan da rukama istražuje njeno telo.

Glavna fora: Ako se partnerka umori, on je lako može zameniti laganim podizanjem i pridržavanjem guze, i radom odozdo.

Izvor fotografija: cosmopolitan.com

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments