Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas!” pročitajte ovde.

Orao širi krila

Instrukcije: Devojka neka stane na ivicu kauča, kreveta ili dve stolice, nogu maksimalno raširenih. Muškarac stoji okrenut licem ka devojci. Ona neka prilagodi svoju visinu tako što će blago čučnuti, ako je to potrebno. Nakon toga, treba samo da uzajamno uskladite svoje pokrete i uživate.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Frontalno trenje će oba partnera lako dovesti do vrhunca. Ritam se veoma brzo usklađuje. Ovu pozu nećete često upotrebljavati, jer nije jedna od standardnih, zato će vas i obradovati s vremena na vreme kada je se setite.

Trik: S obzirom na to da oboje stojite, devojka može staviti ruke na njegova leđa i blago ga stiskati shodno uživanju – muškarca će to dodatno stimulisati. Druga stvar – ruke su devojci slobodne i može muškarcu masirati testise, što će njega tek dovesti do ludila. Ako ona želi više pažnje, slobodno može navesti njegove usne ka svojim grudima.

slika 1op Uzbudi se danas!

Prva ili druga? Zašto ne i obe?

U ljubavnom sedlu

Instrukcije: Dečko sedi tako da mu pete dodiruju guzu (u pozi za molitvu). Devojka je na njemu u čučećem položaju. Spušta se do njegovog penisa. Ruke joj stoje na kolenima, i tu joj je i oslonac, i lakše balansira. Muškarac može da stavi ruke na njenu guzu i na taj način joj pruža podršku i gura gore-dole. Poenta je da devojka ide do trećine penisa par puta, a onda sve dublje i brže, a zatim se zadržava i malo gnezdi u krilu svog muškarca.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Prvenstveno jer će devojka osetiti svaki centimetar, a dečko imati pun pristup njenoj vagini. Ova poza je superorgazmična za oboje. A i devojka će vežbati guzu i noge i na taj način ih zategnuti – deluje i kao dobar trening.

Trik: Za maksimalan erotski užitak, probajte ovu pozu ispred ogledala. Ništa vas neće bolje dovesti do tačke ključanja od samog gledanja te iste akcije.

Do sledećeg petka!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments