Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.

Pakleni raj

Instrukcije: Partnerka treba da sedne na sto ili još bolje na veš mašinu, okrenuta ka partneru. Njene noge treba da budu na njegovim ramenima, dok se polako rukama oslanja na ista. On noge blago savija, a rukama grli partnerku. Ona noge diže jednu po jednu, jer je tako lakše i bezbednije.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Partner će imati lak pristup i na taj način dublje prodirati.

Trik: Ako si na veš mašini – upali je! A ako ste na stolu, stavi nešto mekano pod guzu.

slika 1p Uzbudi se danas!

Prva ili druga – orgazam je svakako neizbežan

G svet

Instrukcije: Devojka kleči na sve četiri i pušta partnera da otpozadi ulazi u nju, grabeći je za zadnjicu u stalnom pokušaju pronalaženja ravnoteže. Ovakvo pozicioniranje učiniće vašu G tačku otvorenom za potpuno novi orgazmički svet.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Jednom kada doživiš ovakav orgazam, stalno ćeš želeti još i još. Takođe, kada je u pitanju doggy style u svima nama se budi nešto animalno i neobuzdano.

Trik: Ako te ova poza ne napaljuje dovoljno, možeš koristiti vibrator kao pomoćno sredstvo. Nekada je dovoljno da on samo stoji u postelji i cela akcija biva paklenije seksi.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments