Vruće i udobno

Instrukcije: Muškarac sedi na kauču ili udobnoj stolici. Ona nogama obavija njegov struk kolenima podignutim gotovo do njegove brade. Slobodno se oslanja nazad telom, kako bi se pomagala rukama koje su na krevetu. Partnerka se pomera napred i nazad.

Šta će ti se najviše svideti? Moći ćeš kompletno da kontrolišeš svoje telo i pokrete, a partner će iz pravog ugla videti sve što se zbiva i dodatno se uzbuditi.

slika 1uzs6 Uzbudi se danas!

Pobedite paklenu vrućinu paklenim pozama

Ludi letnji ples

Instrukcije: Izaberite bilo kakvu ravnu površinu. Partnerka leži na leđima, kolena su joj savijena gotovo do brade. On leži na njoj, skoro kao u misionarskoj pozi, samo što su vama noge drugačije pozicionirane. Poželjno je da se pridržavaš rukama za njegova ramena, kao i da se on dlanovima osloni na krevet.

Šta će ti se najviše svideti? Otvorene ste potpuno, pristupačne veoma. On ima osećaj da je kralj sveta jer je na vrhu. Takođe, položaj lice u lice ostavlja mogućnost za grickanje usana.

Uživajte ove subote!

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments