Seksi kašika

Instrukcije: Svaki par zna kako da izvede ovu pozu; lezite na stranu tako da je vaš partner iza vas. Telom ste u pozi za spavanje, a gornju nogu podignite. On je donjim delom tela u položaju sa polusavijenim kolenima, da bi lakše prodro u vas.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Ova strastvena poza pruža obostrano zadovoljstvo. Poludoggy style, polukašika kombinuje intimno ležanje sa strane sa penetracijom koja stimuliše G tačku. Ništa nije tako zavodljivo kao kad te drži čvrsto dok se uzdižete od zadovoljstva. Podsetite ga da su mu ruke slobodne i navodite ga da vas miluje i stimuliše klitoris. Preko njegove guze, pozadi, dirajući testise i pritiskajući mu perineum učinićete da poludi.

Glavna fora: Ova poza ne zahteva puno truda da bi se izvela. Dakle, probajte baš kad on to najmanje očekuje. Nakon što oboje zaspite zagrljeni, probudi svog dragog usred noći i probajte dok ste još u polusnu. Nakon što završite, zaspaćeš u rukama dragog čvrsto obmotanim oko sebe.

slika 1st Uzbudi se danas!

Ove subote budite pravo nevaljali

Uspravljeni tigar – sagnuti zmaj

Instrukcije: Postavi se na kolena na ivici kreveta dok tvoj tigar stoji iza tebe, sa nogama raširenim u širini kukova. Dok on širi svoje noge oko tvojih, drži kolena jedno uz drugo da bi vaginalni kanal bio uži, da bi penetracija bila jača i da bi se stvorio veći otpor ka njegovom penisu. Budi sigurna da ćeš probuditi divlji zmajev krik kada mu budeš dala do znanja kako se osećaš.

Zašto ćeš voleti ovu pozu? Ovo je još jedna savršena poza u kojoj stiskanje pubičnih mišića daje odličan rezultat. Pokreti će njemu dodati par centimetara (što će vas oboje dodatno stimulisati). I sve to stiskanje i opuštanje mišića će dovesti do savršenog vrhunca.

Glavna fora: Ti možeš da se koncentrišeš na svoj vrhunac; lako možeš da dodiruješ svoj klitoris jednom rukom, a samim tim što njegov penis udara u prednji zid sužene vagine, u savršenoj si poziciji za stimulisanje G tačke. A on, držeći ruke na tvojim kukovima, kontroliše ugao i jačinu prodiranja, položaj dominacije kom neće odoleti. To je seks u kom oboje dobijate.

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments