Nismo svi otišli na more i normalno je da budemo ljubomorni na one koji jesu, ali ove poze, takođe, možemo isprobati na obližnjem jezeru, reci, privatnom bazenu! Dakle, bitno je samo imati dobar dušek za vodu, vodu i mesto gde ne obitava dosta ljudi. Bože moj, podržavamo i vas koji volite da bude ljudi, vi znate kako da se uzbudite danas!

Seksi splav

Instrukcije: Partnerka se penje na dobro naduvan dušek koji se nalazi u plitkoj vodi, leže na stomak, a noge joj nisu na dušeku od kukova pa nadalje. Muškarac stoji i njene noge prihvata oko svog struka. Vaša tela prave kolica koja partner gura i gura. Ako me razumete!

Zašto ćeš voleti ovu pozu: Partner lako može da određuje dubinu i ugao penetracije pomerajući vaše noge gore-dole. Plus, u ovoj pozi, vi niste u mogućnosti da ga vidite i na taj način svaki njegov pokret je iznenađenje i uzbuđenje za sebe.

Glavna fora: Kada se on približi vrhuncu, navedite ga da se nagne napred ka vama, kako biste osetili kožu na koži. Biće intimnije.

slika 1ud Uzbudi se danas!

Temperatura i letnja avantura – uzbuđenje na granici ključanja

Ljubavni koktel

Instrukcije: Vaš partner sedi na opet dobro naduvanom, i po mogućstvu debljem i kraćem dušeku. Noge su mu u vodi. Zapravo on sedi kao u fotelji, ali bez naslona. Polako se popnite u njegovo krilo, licem mu se okrenite, ruke drzite sa strane na dušeku radi održavanja ravnoteže, a on neka vas pridržava rukama za guzu. Kada se smestite u ovu vruću fotelju sa svojim dragim, ostaje samo da se pomerate napred i nazad. On može umešati svoje ruke tako što će vam davati dodatnu brzinu podizanjem guze gore-dole, napred-nazad.

Zašto ćeš voleti ovu pozu: Intimna je i seksi! Voda vas može dodatno golicati.

Glavna fora: Kako biste lakše došle do vrhunca, možete podići noge partneru na ramena i zavaliti se nazad. Gore-dole, napred-nazad, zajedno!

Prethodne tekstove iz serijala “Uzbudi se danas” pročitajte ovde.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).


Comments