Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Iako na neki način jubilarni, V Beogradski festival cveća nije posvećen velikim idejama i grandioznim planovima. Naprotiv – posvećen je malim, svakodnevnim stvarima koje život znače !

Predstojećeg vikenda, 20 i 21. septembra u Parku Manjež, serije radionica, izložbi, akcija i interaktivnih programa za profesionalce i publiku BFCa posvećeni su ideji kako da svoj prostor i okruženje kreiramo u oaze inspiracije, zdravlja i mesta međusobnih susreta – jednako privlačna različitim uzrastima i interesovanjima.

BFC 26 V Beogradski festival cveća

Kao i do sada, Festival će ponuditi raznovrstan program kroz tematske festivalske zone Vrt VRTova, VRTić, IzVRTanje, VRTeška, VRTlog koje zajedno predstavljaju pravi beogradski urbani VRT u kome će svako pronaći svoj kutak, zanimaciju, pravu informaciju, mesto za druženje i relaksaciju.

U ovom VRTnom lavirintu posetioci su pozvani da učestvuju u akcijama: zanimljive razmene – za 5 upotrebljenih Tetra pak ambalaža dobiće biljku na dar, da se nezaboravno provedu u trci za šampiona Šumarskog višeboja i na taj način osvoje sjajne nagrade za znanje i spretnost, dok je za ljubitelje urbanih mitova, od ispijanja kafe do ‘tajnih začina’ kuhinja, vrtova i životne stvakodnevnice, otvoren studio “Kafa od 3 do 5 sa Lunom Lu – Kakva ti je bašta, takav ti je život”. Najmlađi će, i ove godine, kroz niz kreativnih i zabavnih radionica moći da nauče osnove reciklaže, kreiraju parkove iz svoje mašte ili eksperimentišu sa WWFom (World Wildlife Fund).

IMG 4649 V Beogradski festival cveća

Kao i do sada Festival će ponuditi nove ideje za dizajn eksterijera, raznovrsnost i kvalitet biljnog materijala, kao i potpuno prirodne, sveže organske proizvode, kojima će nas obradovati srpski domaćini sa svojih imanja daleko od gradse vreve.

Ovogodišnje izdanje BFCa ugostiće i učesnike iz regiona i Evrope, pa ukoliko želite da saznate šta je posao “urbanog drvoseče” u Hrvatskoj ili zašto Švedski gradovi imaju “child friendly” obeležje, provedite vikend u parku – mestu koje uravo tome i služi, kako poručuju organizatori BFCa.

Editors choice