Iskušenja su svuda oko nas, i vrlo je lako uraditi nešto, a da nas niko ne primeti. U hiljadu navrata smo slušali o toj dilemi – varati ili ne. Pitanje se stalno nameće. Međutim, kada bolje razmislite – to i nije pitanje, nego misao koja vam se uvuče u podsvest svaki put kada ste u prilici da upadnete nekom u krevet. U ovom članku ćemo se pozabaviti razmatranjem prevare kao fenomena. Pročitajte!

Razumeti iskušenje

I sami već znate odgovor. Nemojte varati! Tačka! Ali, nećemo sada o tome govoriti. Ako baš morate da varate, varajte. Na kraju svega, vi ste ta osoba koja mora da izbalansira stvari.

Najpre, imam nešto da vas pitam – jeste li ikada prevarili osobu koju volite? Ako niste, ono što treba da znate je da, ako to jednom uradite i ne budete uhvaćeni na delu, nikada taj momenat nećete zaboraviti. Možda ćete uspeti da ostavite taj događaj po strani, ali će vas progoniti sve dok ste u toj vezi tokom koje ste prevarili.

A, ako ste već prevarili, kako se osećate povodom toga?

Hard+Nights Varati ili ne varati, pitanje je sad (1. deo)

Iskušenja su svuda oko nas

Prevara je zabavna i laka

Više pitanje nije da li prevariti ili ne. Svi znamo da je prevara zabavna i da podiže adrenalin. U vezi ste, i? Ako ste s nekim s posla ili iz okoline flertovali već neko vreme i ako ste razmišljali kako bi izgledao seks, mogu da vam garantujem da bi bio najbolji koji ste ikada imali u životu. Dok gledate tu svoju seksualnu fantaziju kako se svlači pred vama… uh, predivno!

A, najbolja strana svega je što ne samo da dobijete svoju seksi poslasticu, nego se i izvučete bez posledica!

Comments