Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Varati ili ne varati, pitanje je sad (2. deo)

Varati ili ne varati, pitanje je sad (2. deo)

U prethodnom članku smo se pozabavili tematikom prevare, u smislu kako dolazi do nje, kakav je osećaj, šta se dešava posle i zašto mnogi varaju. U ovome, pak, raspravljamo o reperkusijama prevare. 

Prevariti…?

Prevariti ili ne? Postoji samo jedan odgovor na ovo pitanje. Želite da prevarite.

Prevara partnera ume da vam izazove osećaj kao da ste na kreku ili nekoj drugoj moćnoj drogi. Mrzećete sami sebe čim sve bude gotovo. Ali, dan-dva kasnije, želećete sve ispočetka. Nema bežanja od seksualne afere, osim ako jedno od to dvoje ne izgubi interesovanje.

Varajte ako baš morate, ali probajte i ovo. Sledeći put kada budete imali neodoljivu želju da spavate sa nekim ko nije vaš partner, pokušajte sledeće: igrajte se sami sa sobom i izgubite se u sopstvenom svetu mašte i seksualnih fantazija. Nakon što ste završili sa svim tim fantaziranjem, i nakon što ste imali orgazam, sedite i zapitajte se da li i dalje želite da prevarite svog partnera kog volite.

Orgazam je jedna tako malena stvar, a vi ste spremni da odbacite svoju divnu vezu koju ste gradili godinama zbog jednog orgazma sa nekim drugim. Da li je zaista vredno? Sami odlučite.

…ili ne prevariti?

Prevariti partnera i izvući se prilično je lako ako ste dovoljno pametni. Međutim, činjenica da ste prevarili nikada neće izbledeti, a velika većina onih koji jesu kaže da bi sve dali da mogu da vrate vreme, jer bi tada drugačije postupali.

Kako biste se osetili da je partner to uradio vama?

Ne pokušavam da vam izazovem osećaj krivice, već da vas samo navedem na to da razmislite pre nego što prevarite. Kako biste se osećali da saznate da partner vara vas? Koliko biste bili besni i zgađeni kada biste mogli da čujete svog partnera kako izgovara sve te reči pune strasti nekome drugom, a ne vama? Da li biste ikada ovo oprostili i zaboravili te reči koje ste čuli?

Šta bi se desilo da vas uhvati u prevari?

Možda ste oprezno uklonili sve tragove prevare. Nema kasnih poruka uveče, nema poziva, sastajanje isključivo u popodnevnim časovima i sve je super.

slika118 Varati ili ne varati, pitanje je sad (2. deo)

Budite oprezni sa odlukama koje donosite

Ali, kao što znate, kolo sreće se okreće. I nekako, vaš partner može da sazna da ste ga prevarili. Kako biste reagovali? Veza može da vam se završi zauvek, a čak i ako se ne završi – nikada više neće biti ista, osim ako je neko čudo ne popravi. Da li je vredno?

Pre nego što prevarite, zapitajte se da li ste spremni da izgubite vezu zbog jednog orgazma.

Maštajte zajedno

Ako partner i vi imate poverenja jedno u drugo, naučite da budete otvoreni po pitanju seksualnih interesovanja i razgovarajte o tome dok imate seks. Razgovarajte o svojim fantazijama, čak i ako uključuju drugu osobu. Pomoći će vam da prevaziđete fascinaciju drugom osobom i da prevaziđete želju za prevarom.

Imajte vezu bez obaveza

Možda ste par još iz srednje škole i uvek ste bili zaljubljeni, ali sada, desetak godina kasnije, oboje želite druge stvari/ljude u krevetu. Razgovarajte jedno s drugim i nađite način kako da održite vezu, a da se pri tome zabavljate i sa strane.

Raskinite

Seksualna frustracija i nagon da varate partnera mogu da vam unište vezu. Ako ne vidite način da održite ljubav, onda raskinite i ostanite u dobrim odnosima, a nemojte varati i izazvati mržnju koja će poništiti sve lepo što je bilo u vezi. Odlučite šta želite generalno i u skladu sa tim se ponašajte.

Mogli bismo o ovome do sutra. Odluka je na vama. Pre nego što išta uradite, razmislite šta imate da izgubite, a šta dobijate i (pravi) odgovor će se sam pokazati.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice