Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Vaše devičanstvo, vaša stvar

Vaše devičanstvo, vaša stvar

1/3

Imate neki broj godina, u kojima sve vaše drugarice već odavno nisu device, svi oko vas imaju više seksualnog iskustva nego vi. Da li je to problem? Ili smatrate da je to nešto zbog čega treba da budete ponosni u današnje vreme, kad je seks tako uobičajen, da je prosto obezvređen? Ili ste samo romantična devojka koja tačno zna šta hoće – ono pravo, sa onim pravim? Šta god mislili i osećali po tom pitanju, vaše devičanstvo je vaša stvar – nije ni neka atrakcija, a ni neka tema o kojoj biste mogli da pričate sa drugaricama. Ukoliko se osećate inferiorno i smatrate da imate problem, bolje je da potražite savet terapeuta i da poradite na odnosu prema sebi i prihvatanju svog tela. Nevinost nije nešto čime se treba pohvaliti, niti bi trebalo da bude problem – to je vaš izbor i vaša stvar.

Nikoga se ne tiče da li vi imate iskustva

Jedini ko treba da razmisli o vašem devičanstvu, jeste onaj sa kim ćete prvi put imati seks. Voditi ljubav. Pokloniti mu svoju nevinost – kako god voleli da razmišljate o tome. I to zato da bi znao šta da očekuje i da bi bio dodatno nežan i strpljiv. Bilo da imate osećaj da ćete se najzad ratosiljati đane, ili da nekome pružate nešto dragoceno (svoje poverenje, osećanja, devojačka očekivanja), nema razloga da vam to prvo iskustvo bude zbrzano, bezvezno i bolno. Onaj koga ste izabrali za taj čin trebalo bi da se oseća počastvovano, a ne kao Indijanac koji je zadenuo za pojas nečiji skalp.

Devojka1 Vaše devičanstvo, vaša stvar

Devičanstvo nije ništa posebno

Nije kao da ste jedini na svetu. Svako je devica, dok se ne razdeviči. Možda većina onih koje poznajete imaju iskustva, a možda niste upućeni, jer ne govore o svom devičanstvu. Ali mnoge devojke i mladići takođe, prebace generalno punoletstvo a da još uvek nisu našli nikoga sa kim bi hteli da imaju seks. Takođe, ima i parova koji praktikuju peting i druge alternativne načine da jedno drugom pruže telesno zadovoljstvo, a da do klasičnog odnosa (penetracija penisa u vaginu) još nije došlo.

Editors choice