Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Kad se sa nekim srodiš i postigneš onu bliskost u kojoj se mnoge stvari podrazumevaju, jer ste postali komotni i opušteni jedno sa drugim i jer više ne razmišljate o tome kakav ćete utisak ostaviti i šta će partner misliti, to je divno stanje, u kome verujete jedno drugom i ne brinete. Ali, u opuštenosti i prisnosti duge veze, mnogi parovi zaboravljaju i zapostavljaju važne stvari, zbog kojih se i jesu toliko zbližili i koje održavaju njihovu povezanost živom i dinamičnom.

Dugi razgovori

Vremenom se razgovori svode na dnevnu razmenu informacija – počnete da komunicirate „telegrafski“ da bi se o nečemu dogovorili u najkraćem roku. Nekada ste dočekivali jutra razgovarajući o ljubavi, diskutujući o slobodi, o smislu života, svemiru, o veri, prirodi, istini, moralu…

Sva ta filozofija je bila tako uzbudljiva, da vam nije smetalo da se odričete sna da biste razmenili mišljenja i da biste „oštrili mozgove“ zadivljeni činjenicom da vam partner pruža intelekutalnu i duhovnu stimulaciju i da sa njim možete baš o svemu da pričate. Prioriteti se menjaju sa načinom života i možda sada oboje imate više obaveza nego ranije, ali povremeno biste mogli da iskoristite neku inspirativnu priliku, film koji ste gledali, ili knjigu koju čitate, da povedete sa partnerom jedan od onih dubokih razgovora, posle kojih ostaje utisak da smo doživeli nešto važno, veliko i lepo.

Mala iznenađenja

Ranije ste umeli da iznenadite partnera nekim neočekivanim gestom, ispunjavanjem neke seksi želje onda kad to uopšte ne očekuje, malim poklonom, malim poklonom, spremnošću na nešto što je jednom rekao da bi voleo da uradite zajedno… To što ste već dugo zajedno, ne bi trebalo da iskoreni vaš entuzijazam da jedno drugom priređujete sitne radosti.

Editors choice