Dan zaljubljenih nam se sada već opasno približio i mi se baš radujemo! Pretpostavljamo da ste poklon ili iznenađenje već pripremile, ali ostala je još samo jedna sitnica – gde proslaviti?

Ne želite da ostanete kod kuće kao i svake druge večeri, izašli biste negde, ali ne znate gde. Šta kažete na to da odete na večeru? Ako vaš dragi i vi niste baš u “fazonu” luksuznih večera, već biste želeli nešto manje formalno, imamo predlog za vas – Vapiano!

Ovaj poznati italijanski restoran, specijalno za Dan zaljubljenih, pripremio je brojne poslastice i to u obliku srca! Tako, u ponudi se nalaze pice oblikovane kao najpoznatiji simbol ljubavi, a nakon toga, ako želite da se zasladite, tu su i preslatki čokoladni kolačići, takođe inspirisani ljubavlju. Jer, ove nedelje je u Vapianu sve u znaku ljubavi!

vapiano Večera u znaku ljubavi!

Vapiano se vodi čuvenom italijanskom poslovicom “Ko opušetno ide kroz život, živi zdravije i duže.” Upravo iz tog razloga, kojim god povodom da dođete u ovaj restoran, moći ćete da uživate u opuštenoj, “kućnoj” atmosferi, a prijatan ambijent učiniće da doslovno izgubite pojam o vremenu.

Proslavite Dan zaljubljenih sa svojim dragim u okruženju koje slavi ljubav prema uživanju u životu i deljenju spontanih i iskrenih emocija!

Comments