Dnevna svetlost je uvek bila važan faktor kada su dizajn i dekoracija u pitanju. Različiti tipovi soba u vašem domu zahtevaju i različito osvetljenje. Bilo da su izvor svetlosti lampa, sveće ili prirodna svetlost, oni stvaraju atmosferu u kući koja utiče na raspoloženje i način na koji doživljavamo naše okruženje. Novi VELUX svetlosni tunel donosi snagu dnevne svetlosti u oblasti koje su do sada bile lišene toga, kao što su hodnici i mala kupatila.

Svetlosni tunel 1 Dekorišite vaš stan dnevnom svetlošću

Dnevna svetlost ima veliku ulogu u svakodnevnom životu. Prirodni dnevni ritam ima svoju ulogu kada je u pitanju definisanje naše vizije i kako mi doživljavamo naše okruženje. Kada je oblačno, svetlost se menja svaki put kada oblak zakloni Sunce, na zalasku je svetlost topla i ima dubinu, a noću zbog mesečevog sjaja je često srebrnih tonova.

Nova tuba svetlosnog tunela ne donosi samo svetlost već i osećaj prirode u sobama i prostorijama koje do sada nisu imale takvih mogućnosti. Sa Novom generacijom svetlosnih tunela VELUX Grupa je predstavila nove funkcije koje poboljšavaju mogućnost dovođenja svetlosti u život u neistraženim oblastima vašeg doma.

Svetlosni tunel 2 Dekorišite vaš stan dnevnom svetlošću
Comments