Protekli vikend je bio specijalno posvećen ženama, kako bi se svaka koja je posetila Lady Fair osetila kao prava dama bar dva dana u godini. To su omogućili brojni izlagači na sajmu, kao i obrazovni i zabavni programi. Posetioci su mogli da probaju novu frizuru, šminku, nakit i da promene svoj izgled. Dame su imale priliku i da posete Venus štand i da se lično konsultuju sa prim dr Goranom Isailović, dermatovenerologom, koja im je odgovarala na sva intimna pitanja u vezi sa negom kože.

Holistički pristup zdravlju žene i težnja za ostvarivanjem kvalitetnog života, ističu važnost njenog samopouzdanja  i zadovoljstvo sobom. Male stvari mogu  stajati na putu  ka sreći, nekada su to samo neželjene malje koje pokrivaju blistavi sjaj baršunaste kože nogu koje koračaju crvenim tepihom. Brzo, efikasno i bezbedno rešenje ovog malog problema nadohvat je ruke: Venus Olay brijač koji kombinuje najbolju tehnologiju brijanja i efekte po kojima je brend Venus poznat u programima nege kože. Dobitna kombinacija aktivnih materija iz kokum butera, vazelina i glicerina čine da se neželjene malje Venus Olay brijačem uklone temeljno, bez iritacije i isušivanja kože, pojave uraslih dlaka i upale korena dlake, “ izjavila je prim dr Gorana Isailović.

Da biste postigli taj sjaj boginje, probajte novi Venus & Olay brijač. Ovaj novi brijač kombinuje najbolju Venus tehnologiju za brijanje i efikasnost Olay-a u nezi vaše kože. Ovo je prvi Venus proizvod koji kombinuje 5 superiornih efikasnih sečiva za brijanje sa 2 u 1 zaštitnim slojem za vlažnost od Olay-a. Venus & Olay kombinuje 3 inovativne tehnologije:

1. Neprevaziđena efikasnost brijanja sa 5 sečiva

2. Nova nega kože inspirisana gelom za brijanje

3. Poboljšan mehanički dizajn

Sajam Zena Venus  Venus ugostio dame na Lady Fair  u

Venus ugostio dame na Lady Fair -u

Gillette Venus je stručnjak za brijanje, depilaciju i sečiva. Novi Venus & Olay brijač ima najbolji sistem sa 5 sečiva ikad, Venus dodir daje ženama krajnje efikasno brijanje. Novi Venus & Olay zaštitni sloj je napravljen sa mešavinom sastojaka za negu kože. Novi zaštitni slojevi oslobađaju 25 % više lubrikanta i balzama za kožu po brijanju, otpuštajući vlagu brže i 30 % su veći .

Sve u jednom proizvodu, sa ciljem da podstiče vaše brijanje i pomažu vlaženje kože za izgled kože boginje.

Novi Venus & Olay brijač dugotrajniji je od prethodnih patrona i ima novi izgled i novi oblik krilaca. Takođe je poboljšan obrtni mehanizam. Kombinujte ovo sa bogatstvom novog mirisa i dobićete proizvod koji  žene zaista vole.

Novi Venus & Olay brijač pomaže u otkrivanju boginje u svakoj ženi. Jednostavno rečeno, to je spoj napravljen za rajski tretman kože.

Podsetnik za kožu boginje:

Blistavost i sjaj

Ugrađeni Olay zaštitni sloj sadrži stimulativne elemente za kožu koji omogućavaju lubrikantu da klizi po koži, kao i sastojke koji se brinu o vašoj koži i čini da se osećate i izgledate odlično. Vazelin deluje kao zaštitnik kože, pomažući da se očuva vlažnost kože kako se ne bi isušila i glicerin pomaže u kreiranju tog sjaja boginje.

Lepo i glatko

Venus sistem sa 5 sečiva pomaže i obezbeđuje prijatnije brijanje, prilagođavanje na krivine i konture tela za bliže brijanje i ostavlja manje šanse za propuštene dlake

Meka i hidrirana

Olay zaštitni sloj takođe sadrži kokum puter, a to je botanički puter iz iste porodice kao i kakao maslac i šea puter. Botanički puteri se intenzivno koriste u kremama za omekšavanje kože, oni se takođe brzo apsorbuju u kožu kako bi ostala hidrirana i zdrava.

Comments