Da, tačno je. Verila se Britney Spears – za višegodišnjeg dečka Sama Asgharija. Pop pevačica je vest objavila na društvenim mrežama, u vidu videa gde sa Asgharijem radosno prikazuje verenički prsten. Fanovi su oduševljeni jer ovaj čin predstavlja još jednu pobedu u njenom pravnom slučaju u kom joj je, zbog nametnutog starateljstva koje od 2008. godine nad njom ima njen otac Jamie Spears, bilo zabranjeno da se uda ili da ima decu.

Vest o veridbi je za People magazin potvrdio i Samov menadžer, Brandon Cohen, izjavivši da je “par zvanično potvrdio svoju višegodišnju vezu, i da je duboko ganut upućenom podrškom, posvećenošću i ljubavlju”. Britney i Sam su se upoznali 2016. godine, na snimanju njenog spota za pesmu Slumber Party. Od tada ovaj 27-godišnji iranski maneken i fitnes trener predstavlja slamku spasa za Britney, s njom pretrpevši sve nedaće. Asghari se iz Teherana preselio u Los Anđeles kad je imao 12 godina. Britney i Sama relativno često možemo videti na društvenim mrežama, kako zajedno vežbaju, putuju (kad joj je dozvoljeno), a veoma retko na crvenom tepihu.

Pop princeza se dosad dvaput udavala. Prvi put, u Las Vegasu 2004, sa drugom iz detinjstva Jasonom Alexandrom, ali je brak, 55 sati kasnije, bio poništen. Iste godine udala se za plesača i DJ-a Kevina Federlinea, sa kojim je dobila dva sina. Par se razveo 2007. godine.

Britney se trenutno nalazi u medijski svetski propraćenoj bici za slobodu, jer joj starateljstvo pod kojim se nalazi već punih 13 godina, a pod koje ju je bez njene saglasnosti smestio njen otac i ceo tim pravnih ljudi, ne dozvoljava da praktikuje svakodnevne stvari. Jamie Spears ima potpunu nadležnost nad njenim finansijama, dok advokatica Jodi Montgomery nad njom kao osobom. Pevačica je bila stavljena pod starateljstvo kad se svet zabrinuo za njeno mentalno zdravlje 2008. godine. Tada se mislilo da je to dobro za nju, što je svakako i imalo svoje pozitivne strane u pogledu njene karijere, ali se nedavno saznalo da je Britney bilo smešteno, i da je bez njene saglasnosti i pod ucenom, stavljena pod pravni postupak koji je trebalo da bude kratkoročan, ali se produžio na više od jedne decenije.

Comments