Da, tačno je. I Lindsay Lohan je pronašla ljubav, što znači da ćemo svi. Glumica filmskog klasika Mean Girls objavila je na svom Instagram profilu da se verila za Badera Shammasa, podelivši galeriju fotografija na kojima se smeši sa svojim verenikom. Pokazujući svoj prsten, Lohan je u opisu napisala: Moja ljubav. Moj život. Moja porodica. Moja budućnost, uključivši i hašteg #love i emotikon dijamantskog prstena.

Naravno da smo srećni zbog Lindsay (35), a našu radost deli i njena majka Dina, koja je na svom Instagram storyju napisala da joj je “srce puno”. Najava je označila retki uvid u privatni život glumice, koja većinu vremena provodi u Dubaiju. Uskoro ćemo je videti sa Chordom Overstreetom u trenutno bezimenom Netflixovom božićnom filmu, koji nas na striming servisu očekuje u 2022. godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Što se tiče njenog verenika Badera Shammasa, otkrili smo nekoliko informacija o Lindsayinom misterioznom gospodinu…

Zajedno su od 2020. godine

Još u februaru 2020. godine, Lindsay je nagovestila romansu kad je na društvenim mrežama podelila grupnu fotografiju sa muzičkog festivala u Dubaiju, neobavezno pomenuvši “dečka” u opisu. Fotografija je nakon toga obrisana. Na fotografiji smo videli Lindsay koja radosno pozira između muškarca u crnoj jakni i Bastille bubnjara Chrisa “Woodyja” Wooda, koji je sa svojim bendom nastupao te noći. U grupi je bila i Lindsayina sestra Aliana i roker Dan Smith. Lindsayin publicista tada nije potvrdio glasine o dejtovanju.

Ima privatni Instagram profil

U svojoj objavi o veridbi, Lohanova je tagovala Shammasov profil, koji druži privatnim. U poređenju sa Lindsayinih skoro 10 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, on ima oko 600. Na profilnoj fotografiji ga vidimo nasmejanog dok nosi naočare za sunce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Radi kao finansijer

Bader Shammas je pomoćnik potpredsednika u firmi Credit Suisse, “vodeće finansijske servisne kompanije, koja klijente savetuje u svim aspektima finansija širom planete”, piše na zvaničnom veb-sajtu firme. Shammasov profil na LinkedInu nam govori da je pohađao Univerzitet na južnoj Floridi i Univerzitet u Tampi.

Comments