Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Izbor slavnih muških rečenica donosi nam još tri epske, junačke.

– Samo ti pričaj, slušam te ja.
– Kako to misliš nemoj po kosi?!
– Ma tu sam, nego sam bio u nekoj gužvi.

Kad vam kaže da vas sluša, dok popravlja daljinac, povezuje žice, provaljuje kako radi novi telefon, ili se bavi nekom drugom jednovijugastom aktivnošću, koja zahteva baš onu jednu vijugu, koju mi žene nemamo, to znači da je odlično raspoložen i zadovljno zauzet nečim što mu dobro ide, što je za njega jednostavno i razumljivo, što ga učvršćuje u muškom samopouzdanju toliko da mu žensko laprdanje uopšte ne smeta. Prosto mu dobro dođe vaš glas, kao muzička podloga. Em ćete se siti ispričati, a da njega to suštinski ne okrzne, em će završiti posao koji je započeo. Jer vi sigurno ne pričate nešto zato što vam je potrebno njegovo mišljenje, savet ili intervencija, nego, eto tako, pričate zato što morate, da ne biste progutale jezik i ugušile se njime. Džaba se ljutite, tako oni to vide. Dakle, raspalite, razvezite, opletite, a ako ste baš mnogo nadrndani, povremeno, ne menjajući ton, ubacite nešto stvarno otrovno i uvredljivo ili nešto totalno pornografski – čisto da vidite da li zaista makar površno čuje šta govorite.

madmen9 Verujte mu kad vam kaže

Svaka mu je ka' u Njeguša

Ženska frizura je neprikosnovena. Muškarci to moraju jednom da shvate. Iako oni ne vide nikakvu frizuru i vaša meka i svilena kosa prosto traži da je on pomiluje, skloni vam je s lica, raščupa i možda malo počupa, to je frizura u koju ste vi uložile kreativnost, vreme, a verovatno i pare. Ako ste sama svoj frizer, makar ste farbu morale da kupite. I te neobavezne lokne traže barem sat vremena uvijanja, feniranja i nameštanja, a još ako ste morale da ih isprskate lakom za kosu, to stvarno ne sme da se pipa. Nije ni prijatno na dodir. Žene ne žele da pokvare frizuru koja ih prikazuje tačno u onom svetlu koje su želele da postignu, čak ni ako sigurno znaju da je njemu pao mrak na oči čim ste prigušili osvetljenje i da ništa i ne vidi, osim činjenice da ste goli. Smešna je ženska sujeta, ali to sa frizurom je ozbiljna stvar. Sigurno neće početi da ide neisfenirana i neočešljana zbog vaše sklonosti da joj dirate kosu, pa kad vam kaže da ne pipate, ne pipajte.

Samo… ne, nemojte mi reći da ste mislili nešto drugo?! Ne, ni slučajno po kosi, pobogu!!!

Treća pobednička rečenica (ali sve su pobedničke) daje vam objašnjenje koje treba da vam zapuši usta i koje morate prihvatiti zdravo za gotovo. Umesto da vam saspe, kao što zaslužujete, jer stvarno, kakvo je to pitanje gde je on?! Tu je čovek. U nekoj gužvi. Valjda ne očekujete da vam se javi uvek kad mu zazvoni mobilni? Pa šta ako je zvonio 18 puta? Vi ste lude što toliko nasrćete, a ne on što se ne javlja. Možda je u wc-u. Samo što nije, javljaju se oni sa šolje ili makar kuckaju poruke.

Šta mislite, šta radi i gde je kad vam se ne javlja?

Ne mislite valjda… ma daaaaj! Pa tu je čovek. Eto, javio se, bio je u gužvi. Šta odmah galamite?


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

 

 

Editors choice