Ispričaću vam koji vic!

Kako se zove to kada muškarac govori “prljave” reči ženi?

–          Seksualno uznemiravanje!

A kako se kaže kada žena govori “prljave” reči muškarcu?

–          Ovaj poziv košta 50 dinara po minutu, bez PDV-a.

slika 1b Vesti iz (orgazmičke) nesvesti

Tako, samo tako

Ljudi su jedinstvena vrsta. Osim šimpanzi, koje tu i tamo mogu da razumeju ponešto, rekoše naučnici, mi smo jedina vrsta koja zvučnom komunikacijom – govorom, prenosi drugoj jedinki svoje misli. Ceo život se trudimo da proširimo svoj vokabular, da učimo strane jezike, da budemo učtivi, širimo gramatiku i pravopis, ali kada se nađemo u krevetu sa partnerom – granica nema – “prljavi” razgovori si na snazi.

Dragi moji seksomani, priznajte da volite kad vaš partner ne koristi svoj jezik samo tokom pružanja oralnih užitaka! Seksi razgovor može biti vrhunski afrodizijak. “Prljava” priča je odličan vid zabave i seksi način da partneru pokažete šta vas loži. Ova mala igrica u krevetu odlično se pokazala kao mentalna stimulacija.

Nema potrebe za kontrolisanjem reči tokom seksulanog užitka, opustite se i ispustite iz sebe svu radost. Pokažite partneru i rečima koliko vam prija to što radite.

Cenzura govora u krevetu je cenzurisana!

Najsmeliji seksomani su podelili sa nama svoje doživljaje iz kreveta, i da – bili su glasni i prijalo im je:

– I tako cura na meni radi radnju. I u jednom trenutku skine brus, a ja kažem: “Jebote, iste su!” (misleći na njene sise). Ne znam zašto sam naglas to izgovorio. Valjda sam podsvesno mislio da će joj biti različite veličine, kao što je to naučno dokazano. Fejl. Doduše, srećno se “svršilo”, ipak. Ivan (22)

– Ja volim da joj kažem: “To mi radi, mačko!” Uvek je dodatno stimulira. Nikola (27)

– Moj bivši ništa nije govorio, samo na svršetku počne da plače, jecajući gotovo nečujno. Stanislava (47)

– Za sada nisam progovorio ništa neprilično osim uobičajenog brundanja, ali se uvek plašim da ću nehotice na kraju viknuti: “Gvinet Paltrou!” Stevan (37)

– Jednom sam, tokom regularnog ah-ah-Bože-to-to seksa sa svojim dečkom, čula komšiju u stanu pored kako svršava i viče: “Mamaaa!” Dečko i ja smo prekinuli naše i pustili film! Oboje smo se osećali jaaako prljavo! Mici (25)

– Krenem ja da pušim njemu, inače student je teologije, i u jednom momentu pogledam gore, a on leži onako raširenih ruku i kažem mu: “U jbt, ličiš na Isusa!” Kamo sreće da sam ćutala – nije mu se ni digao čestito, a već je pao! Maja (24)

– Jednom mi je jedna devojka tokom seksa vikala: “Želim da nas snimaš, želim da nas snimaš!” Ali jbg, nisam! Vuk (23)

– Pa ispričao mi je vic u trenutku dok je ulazio u mene: “Idu dve čačkalice ulicom, sretnu lizalicu i kažu – vidi Glavonju!” Sad kad razmislim, ima mi smisla. Tada nije! Georgina (23)

– Najčudnije u toku seksa do sada bilo je kada sam ja bila gore – radimo, i radimo, i ja mislim da me je zabolelo od jačine, kažem mu to, a on mi odgovara: “Ma samo cepaj!” Vrištala sam od smeha! Kaća (24)

– Moj dečko je bogohulnik – uvek je u fazonu: “Ooo, Bože! Gospode Bože, divno… Bože, kako me uzbuđuješ!!!” Ana (23)

– Imao sam ribu koja je bila kao izveštač sa lica mesta: “Sad ću da ti ga obradim, ima glava da ti eksplodira, a posle ću da te jašem kao konja!” Bio bih đubre kada bih rekao da me nije palilo! Marko (26)

– Ma ovaj moj je kao Tarzan – samo: “Oooo!” Volim i ja “veliko O”, istina!! Ivana (25)


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments