Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Poimanje sreće je za svakog od nas nešto samo naše, nešto posebno i drugačije. Većina bi se složila oko jedne teze – sreća u vezi počiva na karakteru dve osobe, a oslanja se na sitnice i dela. Kada stvari u vezi postanu rutina, akteri sopstvene drame se uplaše. Međutim, istraživanja su pokazala da su takve stvari zapravo blagoslov. Psiholozi tvrde da su rutine u vezi zapravo temelj vašeg odnosa. Prostor gde smo slobodni, a opet jedno, navika u ovom slučaju ima pozitivno značenje. Kada odlučite da osvežite vezu, obično posegnete za radikalnom promenom i uništite one dobre navike i time pogoršate situaciju. Racionalnost kao must have!

tumblr lutbmbOEWz1qc4bg8o1 500 Veza kao dar i nagrada

Godišnje se posveti oko hiljadu sati istraživanjima muško-ženskih odnosa. Nepisano je pravilo da su rezultati istraživanja uvek iznenađujući

Sukob

Veza nije kutijica loših uspomena. Ona je i više od dobrih momenata koje ste imali. Ona je sadašnjost i budućnost. Ponekad zaista nije važno ko je kriv. Ako umete da oprostite nečiju grešku i priznate sopstvenu vi ste bogata osoba, a sasvim sigurno da je i vaš partner. Te stvari su zarazne. Dobri se prepoznaju.

Dodir

Nije bitan samo fizički kontakt. Pažnja i sposobnost da saslušate je posebno nama ženama važna. Sve površne stvari su loše, a od samo jedne lepe reči ili pogleda može postati nešto veliko. Osetljivost na tuđe emocije je zapravo osetljivost na sopstvene.

Kritika

Ne uvek i ne svuda. Iskrenost je jedan od temelja dobre veze, ali kritikovanje ne sme biti nekontrolisano. Možete dobiti više štete nego koristi. Jednom izgovorene reči ne mogu se vratiti.

Vezu osvežite sitnicama, pesmama, pismima, dobre stvari i slatke rutine cenite, uostalom niko se ne ljubi bolje od vas dvoje na istom onom mestu na kome se nalazite u gradu već mesecima unazad. I kada ćutite… to radite najlepše.

Svako od nas ima u sebi taj taster za update sopstvene veze. Nije vam potreban beg iz grada u kome živite, udaljavanje od partnera, nova seksi haljina i preskupi parfem, samo malo veštine i volje.

P.S. Trik je u tome da volite.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice